Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj ulepiłam pierogi, dzisiaj sałatkę zrobiłam, podłogę umyłam, choinkę ubrałam i taki w sumie cały dzień przedreptany. Niby spoko, ale nie lubię w świętach tego elementu przymusu...

Jutro się umyję i może posprzątam w końcu biurko :P

Tak was czytam, że różnie się czujecie, no nic, ściskam i spokoju wam życzę, bo tylko spokój może nas uratować :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ja też wykonałam plan na dzisiaj :yeah: Ciasta dość smaczne ;) Kapusta, barszczyk, pieczyste, śledzie i sałatka śledziowa też OK :!: Sałatka jarzynowa zaplanowana na jutro :D W ogóle te wszelkie prace bardzo lubię, gdybym tylko była wyspana :hide: To naprawdę przyjemność, gdy serce nas prowadzi :!:

Lusesita Dolores, WolfMan,serdeczne dzięki :D

Kochani, ja też Wam wszystkim życzę, by świąteczna, magiczna atmosfera trwała jak najdłużej, aby te dni były czasem przyjemnym, poświęconym bliskim, kochanym, dobrym ludziom :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnych, bo ponoć badania mówia ze w tym okresie najczesciej sie kłocimy

Moi to tam krzyczo codziennie. Dzisiaj, bo karp był za chudy.

a ja akurat lubie na na chudo ;)

neon, dziękuję Ci bardzo :D Ja do kłótliwych nie należę, a wręcz przeciwnie. Może nie zabrzmiało to zbyt skromnie, ale taką mam naturę, naprawdę :roll:

no i masz bardzo śliczną naturę :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, jest tyle wokół kłótlwiych osób, że fajnie mieć taką wisienkę :D moja siostra tez nie jest kłótliwa i ją bardzo lubie, może nie jest też wygadana. Ale napewno ja bym wolał być z niekłótliwą, niż wyszczekaną. ja w ogóle wyczułem twoja osobowość po sposobie pisania, myśle ze jestes bardzo wrażliwą osobą, z ogromną empatią ;)

cyklopka, no nie popadajmy w skrajności ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi