Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czego ja się tu dowiaduję... :105::lol:

tosia_j, Do wygodnie bardzo łatwo dodać ładnie... ;)

Myślę, że wiele z nas, nawet Wyspowe Dziewczynki, ubieramy się i "robimy" dla siebie przede wszystkim. Jakoś tak łatwiej wyjść życiu naprzeciw w pełnym rynsztunku. Taka forma pokazania środkowego palca i dodania sobie animuszu. ;)

Ja uważam jak Dryagan, że każda kobieta zadbana jest ładna. Zapewne jest niewielki odsetek, który nawet z brudną głową i w worku na kartofle wygląda olśniewajaco... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie odrzuca od nieumytych, śmierdzących bab. To dla mnie najgorsza rzecz. Spotkałem na swej drodze ładne dziewczyny, które śmierdziały i niestety nie. Omijam z daleka

no ale jakby ci przypasiła mentalnie to nie mógłbys dyskretnie napomknąć jej o higienie, tak spróbować jej to sprzedać miedzy wierszami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed laty do mojego biura przyjęto młodą dziewczynę. Przesympatyczna była, ale strasznie się pociła. Delikatnie dałam Jej do zrozumienia, kupując sobie i Jej w prezencie, fajny dezodorant. Zrozumiała. Spotkałam Ją po wielu latach- ostatnio na pogrzebie wspólnej Znajomej - i wyobraźcie sobie, to teraz super kobietka, pachnąca z daleka, świeżutka. Czyli czasem można komuś pomóc w tym temacie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że taka pora, że przyszedł czas na opowiadanie swoich fantazji... ;)

neon, Siano akurat pachnie... :smile: Nawet są perfumy, które mają ten zapach w składzie np L'eau de paille, co można by przetłumaczyć jako 'woda sianowa".

Kąpiel błotna może być frajdą i bardzo ładnie pachnieć ziemią, gliną, glonami co tam sobie wybierzesz. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie niedzielnie :******

Esh zawroty mi zostaly wiec sa one chyba od kregoslupa (znow!!!!) bo gdy sie zakolnierzykuje to sie minimalizuja . Nosz trafi mnie . Dopiero we wrzesniu mnie sponiewieralo a teraz znow.Jak tu pracowac ja sie pytam?

Tez myslalam nad sweterkiem tym co Ania zamowila ale chcialam beżowy a juz nie ma ... Szkoda . Czarny jeden mam z cekinkami to juz drugiego nie bede w tym kolorze brala.

Tylko mam klopot z duzym biustem i rozmiar uniwersalny niekoniecznie w tej czesci na mnie pasuje .

3484_f8f8.jpeg

Milego dnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ojej to faktycznie. Obydwie jestesmy znow na karuzeli :x:x:-|:-| nie znosze tych stanow bo zawsze mam lęk ze sie gdzies wywroce.

Tez siedze w kolnierzu od rana juz. :bezradny: Moze troche przejdzie.

Biodro tez mnie boli i nie bardzo pomagaja lekarstwa od lekarki. Rozpadam sie na kawalki. :evil: Siet!

tosia_j, Hey :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, nie wszystko należy czytać co się pojawia w księgarniach. Wydaje się tyle gówna... A ta książka należy do gatunku tych gównianych

Miałem z biblioteki :D

wiejskifilozof, nie wszystko należy czytać co się pojawia w księgarniach. Wydaje się tyle gówna... A ta książka należy do gatunku tych gównianych

Zgadzam sie.

Zachęcam do czytania Remigiusza Mroza,Jamesa Rollinsa.Uwielbiam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi