Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję bana dla śmiercionauty za niepoprawnego politycznie na forum avka. ;) okropny... :roll:

Placuszki z dyni na słodko zrobiłam, polecam, takie dyniowe pancakes'y. :105:

Byłam z kuzynką na wieczornym spacerze, bardzo przyjemnie, przestało lać, bezwietrznie, stosunkowo ciepło, morze spokojne jak jezioro. Teraz już herbatka, piżamka i zbieranie energii z kosmosu na kolejny tydzień pracy. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo, Jak pisze Mirunia, jesteśmy zdecydowanie na dwóch końcach naszej ojczyzny. To chyba obok Platka mieszkasz, pomyliło Ci się. ;) Choć ja mieszkam w jakimś jęzorze klimatycznym, bo moja mama, czy siostra potrafią mieć inną pogodę niż ja. :shock: :

mozna by zrobic mapke ze znacznikami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Spałam niewiele, chyba 2-3 godz. Jestem bardzo zmęczona, nawet obiadu nie gotowałam, bo brak sił, ale i miejsca do jego sporządzenia nie było...

Zamówiłam.

Kuchnia odświeżona, jak się okazało malowanie glazury to świetny pomysł...

Wszystko przy okazji umyłam, zajrzałam w kąty. Jest bardzo przyjemnie.

Podejrzewam, że łazienka też będzie poddana renowacji w najbliższym czasie.

W czasie malowania prasowałam. Bardzo mi na tym zależało, bo szafa przepełniona była wysuszoną odzieżą.

Teraz odpoczywam, zerkam na Ranczo, później obejrzę Belfra i, może /??/, po pachnącej kąpieli, zasnę...?

kosmostrada, dynia jest pyszna w przetworach i cieście, ale placuszków nie robiłam, muszę spróbować...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba pójdę, jesli mi nie przejdzie, za tydzień do szpitala, odpocząć od tego wszystkiego ;c Nie chcę też sobie krzywdy juz robić, bo jak juz zrobięk to wolałabym jednak nie robic... A za tydzień, bo 31.10 ma do mnie przyjść pani urzędniczka. I przy okazji zrobiłabym badania krwi tam i ekg (może?), bo muszę...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi