Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, to jak się ma same bongo to nici z uciechy, trzeba mieć jeszcze co do bongo włożyć i płuca żeby pociągnąć :mrgreen:

Bez pośpiechu.

To jak z samochodem. Najpierw kupujesz samochód, później paliwo. ;)

Pobrałem drugi odcinek "Złomowisko PL" a teraz pobieram trzeci. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, eee, to tylko takie gadanie, nie po to rzucałem palenie żeby się teraz łapać palenia. Po drugie mój organizm by już tego nie zdzierżył... a szkoda by gdybym się dobrze czuł to bym coś jarnoł... ale przewiduje że czułbym się jak wrak.

Purpurowy, ale Cie zbieranie wciągnęło że aż filmy oglądasz.

:D >>> http://www.cda.pl/video/6667853e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na CDA wiem że jest, ale wolę ściągać odcinki, bo później sobie wrzucam na pendrive i oglądam na telewizorze. Mógłbym niby podłączyć komputer do telewizora, ale tak mam rozplanowane kable, że albo komputer jest podłączony do telewizora, albo do internetu, nie da się tego pogodzić. :bezradny:

Wbrew pozorom złomowisko to nie tylko menele którzy przynoszą puszki, złomowisko to ogromny przemysł i ogromny biznes. Maszyny i pojazdy które pracują na złomowiskach są warte fortunę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pół godziny temu dostałem maila, że nie dostałem tego stażu. Z jednej strony jestem trochę rozczarowany. Z drugiej - wiedząc ile mnie ta cała akcja stresu kosztowała - czuję ulgę. Mam wrażenie, że znów szybko bym w szpitalu skończył.

Chcę czy nie chcę, pozostaje praca fizyczna. Kierunek Netherlands...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, z CDA też się da ściągnąć filmik w formacie mp4, już tak ściągałem >>>

Potrzeba do tego Mozilla Firefox lub Google Chrome ;)

Dzięki, nie wiedziałem że z CDA można ściągać.

Chociaż z drugiej strony czy to taka wielka różnica czy ściągam z CDA czy stąd co zawsze? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Koncert wczorajszy mnie zaskoczył, bo były fantastyczne zespoły na supporcie i publiczność pięknie tańczyła, chociaż siniaki pewnie będą, tak to jest jak się połączy death metal z folkiem :yeah:

Teraz będę lepić relację, póki mam na świeżo, kogo nie mam na fb, temu podeślę na pm.

W domu różnie, nawet nie chce mi się gadać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :great:

na_leśnik, O Kochany, nie poddajemy się po jednej rozmowie... :time: To jest normalne, że tyle stresu Cię to kosztowało. Zwłaszcza w naszej sytuacji "głowowej". Ale wydaje mi się, że szkoda Twojego potencjału na pracę fizyczną. A po pierwszym okresie totalu z aklimatyzacją do nowej sytuacji pt. praca, zaczyna się funkcjonować. Nie poddawaj się, bo umysł wtedy zaciera rączki, że tak Cię przekabacił. ;)

Purpurowy, To się nazywa pasja... :105: Branżowe filmy, ciekawe, czy jest też literatura fachowa? :smile: ( wiesz, że się nie naśmiewam, tylko naprawdę jestem pod wrażeniem...)

Wróciłam z psem. Nagle tak mnie głowa rozbolała... Niedobra pogoda... Przed chwilą przyszedł znajomy do mensza i na wejściu mówi - Jezoo jak mnie głowa boli... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nic nie podrzemałam, robiłam obiad, potem gadałam przez telefon, a potem wyszłam z psem. Dopiero teraz kocykuję...

oj mówię Ci, jakiś front atmosferyczny idzie...

Ḍryāgan, Ale to chyba w sumie dobrze, że odsypiasz choróbsko... Tylko pij i jedz... Pójdziesz jutro do pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

I co ja mam napisać o swoim samopoczuciu, kiedy czytam, że większość z Was, młodych ludzi, cierpi, ma problemy poważne i trudności?

Moje dolegliwości są niczym w porównaniu z Waszymi. U mnie wiek i przebyte oraz aktualne choroby /jest ich niemało ;)/ hulają sobie jak chcą, ale muszę zaakceptować to, co jest...

Oczywiście walczę z lękami, bólem, ale jakby pogodzona z tym, bo całokształt jest jaki jest...

Bardzo współczuje wszystkim, którzy nie mogą żyć zgodnie z kalendarzem, nie mogą cieszyć się i korzystać z życia pełną piersią.

Serca pęka, gdy czytam o Carica Milica, wspaniałej, zdolnej, inteligentnej Dziewczynie, która walczy jak lew o swoją normalność, godność, zdrowie. Brawo Kochana :brawo: , nie poddawaj się, nie trać nadziei!!!

mirunia, kosmostrada, na pewno zmiana frontu atmosferycznego nadchodzi, o czym świadczy choćby ocieplenie i nasze samopoczucie.

Mirunia, ja też mam problem z biodrem ostatnio, pooklejałam się plastrem p/bólowym.

Miłego wieczoru życzę!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica,

buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak, buziak

- w sensie, "buziaków sto" :D;)

P.S. Na froncie walki z Razwiedczykami (mordują, ślady obecności zacierają :P) smutno i tęskno, morale powoli już słabną, ale póki co, walczym dalej ;)

P.S.2 Proszę, wytrzymaj do tego 3 października. Wiedz, że Trolle w Ciebie wierzą, pokładają w Tobie nadzieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, To się nazywa pasja... :105: Branżowe filmy, ciekawe, czy jest też literatura fachowa? :smile: ( wiesz, że się nie naśmiewam, tylko naprawdę jestem pod wrażeniem...)

Dziękuję, wiem że się nie naśmiewasz. :D

Prawdę powiedziawszy to pomysł ze zbieraniem złomu wpadł mi do głowy... kiedy włączając telewizor, przypadkowo natrafiłem na program "Złomowisko PL". :D

Co do literatury fachowej, to na razie takiej nie czytam, ale kto wie, może kiedyś? ;)

A przed chwilą udało mi się zdobyć za darmo popsutą mikrofalówkę, więc przy następnej wizycie na złomowisku wpadnie parę złotych więcej. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem sama.zjadlam dzisiaj trzy klony,czuję się jak warzywo.i tak nie potrafię zatrzymać myśli samobójczych. Mam alkohol i leki.

Może cię uśpić.

Aczkolwiek ja po alko mam skutki uboczne z atakami lękowymi, tak że teraz nie piję i normalnie tańczyć muszę na trzeźwo.

Dołączę się do marudzenia, bo mnie brzuch boli, a mimo to zjadłam ser, no bo były dobre pomidory i trzeba je było na czymś położyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi