Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wiejskifilozof, to takie sobie jaja, bez jaj nie ma życie :smile:

Co było na początku kurka czy jajko? Chiba nikt nie wie :bezradny:

Genetycznie rzecz ujmując pierwsza kura jako współczesny gatunek kury rozwinęła się w jajku, więc jajko. Rodzice tej kury byli jakimiś pra-kurami, może z dwóch różnych gatunków pra-kur, więc jeszcze nie byli tą kurą, którą zdamy.

Prawda, że żałujesz, że zapytałeś? :mrgreen:

mirunia, takie romantycznie domowe smaki :105:

Dzisiaj poprawa humoru, prawie skończyłam zbijać łazienkę, ale tak się zmłotkowałam po ręce, że więcej nie robię, czekam na ekipę.

Byłam na ostatnich zajęciach teoretycznych z prawka, od poniedziałku jedziemy, brum brum! Mam nadzieję, że z tym samym instruktorem, bo jest zabawny i bardzo zdrowo i praktycznie podchodzi do wszystkich ważnych elementów.

Przypomniała mi się taka piosenka motywacyjna, chyba ułożona jako parodia pieśni pro-radzieckich i można było za takie teksty iść siedzieć.

Kiedy z łóżka nie chce ci się ruszyć dupska,

Przypomnij sobie jak walczyła Nadia Krupska;

A ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz:

Niech żyje nam Wołodia Ilicz!

I jeszcze balladka ode mnie:

[videoyoutube=7UXto67wIGs][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, tak wystraszyć całą Spamową :hide:

Ale wczoraj nikt nie chciał ze mną gadać, w całych internetach.

Księciunio do mnie w ogóle nie pisze, ani nie wkleił rysunku, czyli musiał mu się na prawdę mocno nie podobać, bo zwykle się chwali fanartami :-| 10 godzin roboty, nad żadnym tyle nie siedziałam, a wyszedł najgorszy na świecie. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka Spamowicze

takie tam, bardzo bym chciał żeby wyprawy rowerowe znowu sprawiały mi przyjemność.

Z przykrością stwierdzam, że escitalopram nie jest dla mnie. Jestem już niemal pewny, że za 3 tyg. poproszę lekarza o zmianę leku. Myślę, że dałem mu już wystarczająco dużo czasu - będzie 6 miesięcy jak łykam. Szkoda, bo wcześniej już sertralina finalnie się nie sprawdziła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, o to chodzi, że nie pisze do mnie. Próbuję to przepracować. W końcu ja też nie zawsze wiem co odpisać, jak ktoś do mnie zagaduje na messengerze fejsowym :bezradny: To jeszcze nie znaczy, że nigdy się nie poznamy (bo de facto się jeszcze nie znamy), albo że nie powinnam już więcej rysować rysunków.

rolosz, szkoda, kiedyś brałam esci i byłam szczęśliwa :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi