Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zresztą obecnie moje muzyczne horyzonty są dość szerokie i śmiesznie bym wyglądała, próbując je pogodzić w kwestii ubioru.

Toć samo mówię, siostro.

Jadymy Eminema, Black Sabbath i soundtrack z Twin Peaks. Nie zapominając o szwajcarskiej scenie chrześcijańskiego power metalu. Jak się pod to ubrać :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, sandałki są fajne, nie przeczę przecież :D Własnie sobie wyobraziłem takie połączenie: glan na 2 cm podeszwie na lewej nodze, biały kozak na 10 cm obcasie na prawej :D

cyklopkaja bym jeszcze folk dodał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na spacerku w pewnym miejscu, o którym się mówi że w 1831r podczas bitwy, na tych wzgórzach stała artyleria dowodzona przez Józefa Bema. Tak się zastanawiam, czy artyleria z I połowy XIX wieku była w stanie ostrzeliwać pole bitwy oddalone o około 4km.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Super butki! Widziałam je w realu na jakiejś dziewuszce, bardzo fajnie wyglądają!

Hoya bella - te białe kozaczki królowej - miszczostwo, że to wynalazłaś. :D

A tak w ogóle witam niewitanych!

Boszsz jak dobrze że wylazłam z nory, miałam parę chwil luzu od jak mówił roloszek potu i lęków. Buty przyjaciółka zakupiła przy moim profesjonalnym doradztwie ;) , ja się w Sephorze zapoznałam z kolejnym zapachem, zjadłyśmy frytki w food trucku ( przynajmniej coś zjadłam bo nic nie wchodzi dzisiaj :roll: ), pogadałam.

A co do ubrań - znów musiałam na wyjście się przebrać, no bo jednak inna temperatura w sklepach, tak że dziś znów trzy razy zmieniałam stylówkę. :angel:

Tak sobie myślę, że nie do końca najgenialnieszym pomysłem jest chodzenie w kusej spódniczce w ciągu dnia ( wg zasady - odkrywam jak najwięcej co by słońce złapało jak największą powierzchnię :P ), bo co ja paczę - zaczynam mieć opaloną nogę do pół uda... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi