Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

HoyaBella, wiesz, ja magisterkę obroniłam, a teraz i tak jestem trochę w d... ze wszystkim.

I zostałam rano zbesztana nie wiem za co. Chyba za coś, co mówiłam przez sen. W sensie, że obiecywałam, że coś zrobię, przytakiwałam, ze wszystko słyszę, a potem zasypiałam z powrotem i nic z tego nie pamiętam.

Dlatego m.in. tak bardzo boję się chodzić spać.

Biorę się za rysunek dla pana Kyle'a. Szkic/obrys już jest, tylko wypełnić, wycieniować, wyświatłować :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, myślę że nie zgrzeszysz jak zrobisz sobie taką koszulkę.

A właśnie dołączam sie do pytania Carica Milica, co to za zespół? Taki bardzo ciekaw jestem :bezradny:

Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale ja w piekło nie wieżę :smile:

Daj jakiegoś linka z ich muzą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, myślę że nie zgrzeszysz jak zrobisz sobie taką koszulkę.

A właśnie dołączam sie do pytania Carica Milica, co to za zespół? Taki bardzo ciekaw jestem :bezradny:

Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale ja w piekło nie wieżę :smile:

Daj jakiegoś linka z ich muzą ;)

Napisałem już kilka postów wyżej. Zespół nazywa się Sztorm 68, ale niechętnie tutaj o tym piszę, bo tak jak pisałem, nie chcę być posądzony o promowanie na forum żadnych ideologii, zwłaszcza takich które sam nie do końca uznaję, po prostu bardzo podoba mi się strona muzyczna zespołu.

A przykład ich twórczości:

[videoyoutube=zS0QMPWf-uY][/videoyoutube]

Nawiasem mówiąc ta piosenka to idealny opis mojego życia sprzed kilku miesięcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, czyste szaleństwo :mrgreen:

Moje czarno-białe lakierowane okfordki przyszły, skóra w środku jest tak miękka i fajnie przylegająca, że ciężko uwierzyć :o

Właśnie widziałam kurtkę Harley Quinn skórzaną dwukolorową z licencjonowanego merchu... W zasadzie ***** remont, po co mi meble :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rozprułam sukienkę z której chodziłam w 2000-2001. pozdrawiam modę dziewczęcą z końca lat 90tych i takie "fartuchowe" rozpinane długie do połowy łydek wielkie kiecki.

tego materiału jest tyle, że da radę z tego uszyć spódnicę, jeśli dołożę coś w pasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil, było trzeba mnie nie zasypywać taką dużą ilością ujowej muzyki, to może bym się zastanowiła. :twisted:

Postaram się zrehabilitować ;) Eddiego Veddera z Pearl Jam reflektujesz ? :D Tym razem jego nuty pochodzące z soundtracku do filmu "Into the Wild":

[videoyoutube=ZFequU2oycs][/videoyoutube]

[videoyoutube=lm8oxC24QZc][/videoyoutube]

[videoyoutube=_y9vzYDaKRY][/videoyoutube]

[videoyoutube=2mA-Xn2Dx-s][/videoyoutube]

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, no szkoda :D Sandałki by robiły zapewne furorę ;)

Teraz w Krakowie można zrobić szybką karierę medialną. Wystarczy złapać jakiegoś reportera z kamerą i się zaprezentować widzom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil, czytałeś może książkę Into the wild? Kiedyś chciałem, ale chyba nie było polskiego przekładu. A na angielski nie chciało mi się porywać.

edit: sprawdziłem, jest polskie wydanie. To nie ta książka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pamiętam jak wiosną 2010 było tak trochę "groźnie-powodziowo" we Wro i pewna osoba mi opowiadała, że współlokator ze wschodniego kraju zapobiegliwie napuścił wody do wanny i do wszelakich wiader i butelek i nakupił wody mineralnej :great: . I tak sobie myślę, ilu ludzi z Krakowa i okolic tak zrobiło w obawie przed suchym kranem i tym że pielgrzymi wykupią mineralną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi