Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Purpurowy
Te wszystkie postulaty są jak najbardziej poważne i rozsądne...zupełnie nie jak Partia Popierdolonych(?)

Moim postulatem jako ministra rolnictwa jest pomysł, żeby w święta narodowe wszyscy nosili gumofilce, jako element stroju narodowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wszystkie postulaty są jak najbardziej poważne i rozsądne...zupełnie nie jak Partia Popierdolonych(?)

Moim postulatem jako ministra rolnictwa jest pomysł, żeby w święta narodowe wszyscy nosili gumofilce, jako element stroju narodowego.

No to już jest coś (!)

Ja proponuję aby wszyscy obywatele zmienili swoje imiona na psie i kocie,zwierzęta zaś nazywali swoimi dawnymi imionami,np.Gosia-Zosia-Kasia-Szymon-Karol -Jarek itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się nie chce paru ostatnich obrazków wygooglać, że tylko siedzę i odświeżam internety,..

Jutro przyjeżdża wujek były polityk z ciocią ordynator psychiatrii, mam nadzieję, że jak wrócę z zajęć to ich nie będzie. Lubię ich, ale nie lubię niezapowiedzianych wizyt.

Zaraz mnie coś trafi, bo rano i wieczorem zawsze mi zimno w nogi. Nogawki getrów czy piżam są za kolano, skarpetki do kostki i większa część łydki na wierzchu. Owijanie się kocem nie jest zbyt praktyczne :mhm:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mogę dołączyć do Partii? Nie interesuje mnie polityka ale chciałabym nosić gumofilce i skakać w nich po kałużach. No i fajnie być w Partii Popierdolonych.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, czyli będę świeciła oczami za wasze pokręcone pomysły? :D Nie ręczę za efekt, ale podobno robię dobre wrażenie.

Ale supcio jestem teraz częścią naszej urojonej politycznej internetowej społeczności.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, ojj chętnie bym się tak porelaksowała ale się wczułam w klimaty kulinarne i szaleję w kuchni. Już nawet głodna nie jestem bo tak się nawąchałam.

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Sigrun, Aurora88, witam Was serdecznie!! Fajna atmosfera na spamowej-młoda, optymistyczna, aż raźniej na duszy się robi...

U mnie słabiutko. Nerwy nie wiadomo dlaczego? Wszystkiego mam dość, wszystko mnie drażni, nic mi się nie chce. Oj, nieprzyjemny to stan.

Miałam wiele planów, kulinarnych między innymi, a skończyło na zmówieniu obiadu-bardzo rzadko to robię, ale czasem można...a nawet trzeba było :(

Dzisiaj odpuszczę sobie, dam sobie czas na osiągnięcie spokoju i równowagi. Może właśnie potrzebuję takiego dnia po prostu :mhm:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, Cibie też witam :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi