Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, jeden dzień z jedzeniem masz z głowy jeśli będą robić pod narkozą ;) zresztą 6-8h przed zabiegiem i kilka godzin po zabiegu (w zależności od jego rodzaju) też nie można jeść ;) a na oddziałach przeważnie są lodówki i mikrofale do dyspozycji pacjentów. uszykuj sobie jakieś sałatki, whatever i problem solved. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja mam napisane na papierku z wytycznymi ze mam zjesc w domu sniadanie :mhm: i stawic sie po nim na godzine 8 do szpitala .

Wlasnie mama kolezanki ne pamieta czy tam miala lodowe :bezradny:

kosmostrada, o to mialas fajne po poludnie ! :yeah: tez bym na jakies ploty poszla i na chokolade z kolezanka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no latalabym do Biedry i do drogerii bo tam jest obok Biedry :D w lecie dwa lata temu jak bylam na neurologii w wojskowym to latalam po sklepach bo nie moglam wytrzymac na oddziale i w pokoju swoim ( lezalam z babcia ktora robila pod siebie i sciagala pampersa i wszystko w kolo siebie smarowala kupa :( ) wiec przychodzilam tylko spac a tak mnie nie bylo ale to lato a teraz ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, tak mam miec , mowila do mnie ta pielegniarka ktora mi wyanczala z e mam byc na 8 i czekac na zabieg a pozniej poodpoczywam dwa dni i do domu.

cyklopka, to mnie sie skojarzylo ze to studium jest dwuletnie .

Wezme dwie ksiazki , mp3 powgrywam nowe z ebym miala rozne nieoklepane do sluchania... net bede miala , moze jakos to ogarne . ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, aaaa, no do nas też często przyjmują na koronarografie w dzień zabiegu i w sumie różnie u nich z tymi śniadaniami. Raz mogą zjeść, raz nie. Tylko, że u nas i tak na zabieg nie idą od razu po przyjęciu tylko muszą czekać aż zbada lekarz i będą wyniki z laboratorium, czyli te minimum 2h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to faktycznie ze trzeba sie uczyc caly czas , a jak ma sie i prace i inne sprawy to ciezko .

Chyba lepszy system sesyjny :mhm: ]

Dobra Kochani , klade sie za chwile bo musze wstac wczas , gdyz pol dnia bede siedziala w UP a tam jest wiecznie kolejka .

Spijcie Dobrze!!!!!!!!!! :papa::papa::papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie przepadałam za trybem studenckim nic nie robić przez pół roku, a potem panikować, ale tutaj przesadzają w drugą stronę. I każde ćwiczenia trzeba odrobić, a w sobotę są np. ćwiczenia na zaliczenie.

Dobra, kładę się, bo to nie ma sensu, jeszcze mi się na @ zbiera.

Herbatkę, wafla, opiat, coś. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, rozumiem , ja zas mam jobla w druga strone bo ja wiecznie mialam pelno notatek na studiach i sie uczylam i uczylam gdyz mam zakichany perfekcjonizm w glowie , ze to ja musze byc najlepsza ... To jest zleeeee :bezradny::bezradny: bo tez mi spin dostarcza , teraz troche zaczelam to bastowac ale juz na warsztatach mi sie znow wlaczylo.

Dobra ide juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jakoś w szkole nie zależało, żeby być najlepszą, ale bałam się złych ocen, a inni się uczyli gorzej, więc się czepiali i wymyślali niestworzone rzeczy. No ale nie o to.

Jednak @ i nie pomógł mój tajny lek, zaraz wezmę wielki nóż i natnę mięsień w udzie, bo nie wyczymię :cry: Przynajmniej wyjaśnione dlaczego przy 37,2 się czułam jak przy 38.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:********

ja wlasnie pedzic bede do UP ale wstalam z migrena znow . Nie wiem czy to nie wynik strasznego zapylenia powietrzaw Krakowie bo od soboty jest taki smog ze powinnismy z domow nie wychodzic ...

http://m.krakow.wyborcza.pl/krakow/1,106511,19134282,smog-w-krakowie-przekroczone-normy-urzednicy-dramatu-nie.html

esh.

Milego dnia dla Was!

Mam zaproszenie na chokoalde na popoludnie ale chyba sie nie wybiore . Kaszel tez mam a mnie zawsze kaszle na sucho od jesieni do wiosny --- teraz wiem czemu --- smog :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Dołączam do klubu zmasakrowanych przez @. Wczoraj było ok, więc byłam pełna nadziei, a tu dzisiaj katastrofa. Noc nieprzespana, ledwo nogą ruszam, boli jak cholera głowa, brzuch no wszystko. Z psem małe kółko, bo nie da rady, ale nie żałuję, bo pogoda nadal koopiasta.

No ale nic, w pracy trzeba jakoś wyrobic, a potem można zaliczyc zaleganie i pojękiwanie.

platek rozy, Hej Kochana!**** No może i ta główka Cię faktycznie boli min.od tego syfu w powietrzu. :bezradny: Idź na szokoladę, to tak ożywczo działa nogę wystawic z domu. Nie mówiąc o tym, że należy Ci się małe rozpieszczenie.

Little Red Fox, Hej! No kolejna bidulka z bolącą głową...

Mirunia - a jak dziś u Ciebie migrena, odpuściła franca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi