Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, obawiam sie ze w takim stanie :******* jak teraz jestem to ogromne wyzwanie i nie wiem czy podolam . Taka dluuuga i wyboista , pelna przeszkod droga do tej pracy byla ze zmeczylam sie doszczetnie i efekt --- lęki w cholere wybujale,.

Wojna tez mnie przeraza...

filip133, ntak szybko mi to nie minie niestety... najgorzej mam z wyjsciem z domu i sklepami... Nosz a tak juz w tych kwestiach bylo dobrze,

T mi dzis wytlumaczyla ze nerwica to moja przyjaciolka ktora krzyczy do mnie "halo zwolnij" no dziekuje za taka przyjazn odparlam . :roll:

Obiad dopiero bede jadla a siedze wymeczona , zdolowana i myslaca o wyprawie na tamten swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja sobie tłumaczę, że wojna zawsze gdzieś jest, tylko głupie media wybierają sobie, które wydarzenia nagłośnić.

Najlepsza to moja psychiatra jak dwie wizyty temu liczyłam na jakieś nowe lekarstwo, mówię, że się boję, że za uchodźcami przybędzie dużo terrorystów i że będę mieć jakąś śmiesznie małą emeryturę jeśli w ogóle, a ona mi na to, że to przecież prawda, co mówię, zupełnie uzasadnione obawy. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, napisz dokładnie o problemie, z czym masz trudności, co Cię gnębi i tak przygniata? Bierzesz jakieś leki?

Życie to codzienna walka, nam też bywa ciężko.

Napisz co porabiasz w domu.

Nie umiem sie do końca otworzyć przed nikim dlatego też o sobie malo pisze

Mój problem to łatka na wsi oraz choroba

Mam trudnosci z powrotem do rzeczywistości

gnębi i przygniata mnie brak zrozumienia i wsparcia w domu

Biore asertin 150, chlorprotixen 30, i histigen 24

reszta jest dorażna

w domu po prostu jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej, widzę że cyklopka, też w jakimś kryzysie.... :( Tulę ciepło Kochana :* Tak w ogóle, to ja się dziś czuję lepiej niż w ostatnich dniach, nie jest tak depresyjnie :) Jak nic złego nagle się nie wydarzy wieczorem, to będzie całkiem niezły dzień, w sumie... :P :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip nie ryzykuj przytulania mnie

to może robić tylko jeden facet innych traktuje tym co mam pod reką , np młotkiem

:D , wątpię, żeby kolegę to zniechęciło! Ale tekst pierwsza klasa. ;)

Może już w ten weekend spadnie śnieg! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi