Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Będę :cry: Miałam tyle planów na przyszły rok, tyle fajnych celów do zrealizowania (śpiewać, tańczyć, jeść pomarańczy), a musiałam się teraz zakochać i to jeszcze z limitem czasowym. I co mi pozostanie za dwa tygodnie?

Chciałam z terapeutką pogadać, a ciągle muszę przekładać z powodu pracy, a ona mi na 100% powie, żebym go poprosiła o numer i prosto w oczy powiedziała, że się chcę jeszcze z nim zobaczyć :lol: Ktoś się chce założyć? Ale z drugiej strony też nie chcę robić z terapii kosztownego kącika złamanych serc :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no to zrób coś, kobieto! Tańczysz, więc może zapytaj pana trenera o ćwiczenia rozciągające. Pokaż mu nogi, zegnij się i powiedz, że odczuwasz delikatne mrowienie pod udami i nie wiesz co z tym zrobić... A on, jako profesjonalista, może byłby Ci w stanie coś doradzić? I koniecznie zawachluj mu rzęsami podczas wygłaszania przemowy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale skoro zostały tylko dwa tygodnie, to mogłam się równie dobrze nie zakochiwać :evil:

bonsai, no ciekawe to, co Pan piszesz. Ja jestem strasznie mało elastyczna, to się wolę nie przyznawać :oops: Powinnam ćwiczyć rozciąganie codziennie po 10-20 min przez najbliższy rok. Bo ja w ogóle miałam plany na przyszły rok. A jak wezmę i smutnę, to stracę tę całą fajną motywację, którą sobie wypracowałam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, serducho wypoczęło, to akurat na plus, mogłam się skupić na podejmowaniu decyzji i robieniu planów dla siebie. Ale też się od nowa uczę prawidłowo przeżywać i okazywać (!) emocje. Praca z ludźmi, zwłaszcza dziećmi, pomaga, bo one generują emocje dużo często.

I właśnie akurat teraz jak zobaczyłam, że mogę lubić kogoś takiego, jakim jest, bez naciągania do swoich wyobrażeń, to boję się stracić go z oczu i dlatego płaczę. :cry:

Nie jestem niestety pewna znaczenia rozpromienionego uśmiechu na mój widok, czy chodzi o sympatię do mojej skromnej (czasem) jaszczuroosoby, czy raczej życzliwość wobec wszystkich + po prostu taka twarz. Tego nie idzie obiektywnie stwierdzić :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, taaa, wiem :roll: ogólnie pani doktor nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o samą diagnostykę, bo wszystko co mogła zrobiła, a ona się specjalizuje w diagnozowaniu i różnicowaniu z padaczką takich dolegliwości jak moje ;) leżałam na sali z dziewczyną, której padaczkę wykluczyli po zwykłym EEG i to jednym, a ja jakby nie patrzeć zwykłe EEG miałam robione 3 razy + 2 już bardziej zaawansowane technicznie i to w ciągu jednego pobytu tam ;) co prawda na tym godzinnym badaniu dzisiaj po nieprzespanej nocy to mój kark wołał 'ała' od leżenia na tym niewygodnym wałku i jakby to badanie trwało chociaż z 5 minut dłużej to chyba bym sama je przerwała wstając :pirate:

a z nie sikaniem serio nie miałam problemów żadnych :mrgreen:

a lek od psychiatry i tak chciałam odstawić, teraz będę miała dodatkowy argument, żeby mi go psychiatra wycofała :mrgreen:

ogólnie bardziej niż sama diagnoza martwi mnie draka, która na bank wyniknie z tego, że lekarka dzisiaj ochrzaniła kogoś ode mnie z rodziny przez telefon :pirate: oczywiście już usłyszałam, że to moja wina :great:

a jutro jadę do swojej obecnej (byłej?) pracy bo zarząd mnie zdążył dodatkowo wkurzyć wczoraj przez telefon :evil: mieli 3 tygodnie na zastanawianie się - koniec :P jadę podziękować oficjalnie za współpracę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, przeliczam kilometry...........100%

Przypominam sobie ostatnie info z fb............................................100%

Sprawdzam ilość piesełów w avku.................................................100%

Dodaję wszystkie fakty i szukam usera który pasuje do danych.........DONE.

Yo zouzo! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, się cieszę ze spotkania, gratuluję bezproblemowego powrotu.

Z komunikatów mniej Wesołych, nic na jutro nie umiem z chemii (sprawdzian praktyczny), a powinnam się o tej porze już pakować do pracy. Czyli zmęczona jestem, a nie chce mi się spać :hide: Będę biegać po pokoju i machać rękami jak wiatrak.

Czy cyklopka się ogarnie i zrobi wszystko w tym tygodniu, o czym pamiętać ma? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a u nas po staremu... Zyjemy se spokojnie i tak sie jakos wszystko kreci ;)

Co prawda leoś zaniemogl ale jest u dobrego lekarza wiec bedzie zyl ;)

Davina chyba przeziebienie bierze bo kichal cala droge... No chyba ze to nie na przeziebienie ;)

Chociaz mogl zmarznac bo w kraku w niedziele sypnelo porzadnie sniegiem:)

A jesli chodzi o mnie...no coz.. Zajebiscie ciesze sie ze juz w domu jestem :mrgreen:

A u Ciebie moj drogi co slychac?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi