Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

może po raz kolejny przyjdzie zaliczyć czechowisko

Tylko nie strzelaj przyjacielu :P

czechowisko to jezioro nie strzelnica.i musze odpuścić bo się najerzyło.

a tak w ogóle przed śmiercią bym jebnoł z Barrett M82A1.ręki by na pewno nie urwało nawet z osterporozą

Ale Ty nie umrzesz jeszcze nie czas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło, jakoś więcej ludzi ostatnio na spamowej, nie daję rady wszystkiego przeczytać i wszystkich przywitać indywidualnie :oops:

Dzisiaj z domu nie wychodzę, zbieram siły, jutro się pakuję, w poniedziałek jadę :shock: Jak ja dawno nie byłam w górach. Jak ja dawno nigdzie nie byłam, w sensie na normalnej wycieczce/wakacjach :shock: Pewnie się będę na forum meldować, bo w schronisku jest wifi :P

A pod koniec sierpnia najprawdopodobniej 1-2 dni z kolegami. Wiecie co jest fajne? Mieć nieskomplikowane marzenia i determinację, żeby je spełnić. Kiedyś widziałam zdjęcia jednego ładnego kolegi z wycieczki w góry właśnie i tak mi się szkoda zrobiło, czemu mnie nikt na wycieczki nie zabiera, a zwłaszcza ładny kolega :105: Szanse są, że się w te wakacje jednak wybierzemy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Minionki, bardzo teraz popularne, zaczęłam oglądać filmy, żeby wiedzieć, o co chodzi.

Ktoś na forum o filmach napisał, że te jednookie Minionki to nie przypadek, że to się wiąże z podświadomą sympatią ludzi do cyklopów i z symboliką masońską :lol: Więc muszę mieć teraz Minionka :lol: Zresztą postanowiłam trochę poćwiczyć na gitarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :bezradny: , nie słyszałem o nich. ;( Zauważyłem, że ostatnio coraz gorzej idzie mi nadążanie za modą w dziedzinie stworków. Zatrzymałem się na teletubisiach, do czego pewnie nie powinienem się nawet przyznawać.

Fajnie, że chcesz się nauczyć grać na gitarze. W ogóle chyba często Cię "nosi" i masz wiele zainteresowań. To wartościowa cecha, chciałbym mieć taki motorek w, jakby to ująć, głowie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

No i katastrofa budowlana. Jak dziubaliśmy bąble od zalania, to pół sufitu nam odpadło... :hide:

Teraz główkujemy, czym by tu niedrogo i prosto sufit oblepić... Bo cekolować nikt nie będzie , bo ani ja ani mąż rąk w górze trzymać nie możemy.

Pogoda u mnie duszna i nieprzyjemna, wyszłam z psem, to mnie tak zlało, że przebierać się musiałam. Monsz pocieszająco stwierdził, że jego babcia to w deszczówce bardzo głowę lubiła myć. :D No jasne, tylko w tamtych czasach, to syfu takiego w powietrzu nie było, a ja wróciłam ze spalinami z całego miasta ściekającymi mi po policzkach. :pirate:

No nic, wracam dumać, chyba pojedziemy do marketu budowlanego po poradę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

No i katastrofa budowlana. Jak dziubaliśmy bąble od zalania, to pół sufitu nam odpadło... :hide:

Teraz główkujemy, czym by tu niedrogo i prosto sufit oblepić... Bo cekolować nikt nie będzie , bo ani ja ani mąż rąk w górze trzymać nie możemy.

Pogoda u mnie duszna i nieprzyjemna, wyszłam z psem, to mnie tak zlało, że przebierać się musiałam. Monsz pocieszająco stwierdził, że jego babcia to w deszczówce bardzo głowę lubiła myć. :D No jasne, tylko w tamtych czasach, to syfu takiego w powietrzu nie było, a ja wróciłam ze spalinami z całego miasta ściekającymi mi po policzkach. :pirate:

No nic, wracam dumać, chyba pojedziemy do marketu budowlanego po poradę...

Czesc,o cholera to wspolczuje,jak woda sie dostala do domu ? Czy dach nie byl szczelny ? Powiedz gdzie to wpadne z ekipa remontowa ;)

Profile zamontowac i do profili regips,szpachlowango,pomalowac i wszystko w temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ja wszędzie je widzę, na plakatach kinowych, w sklepach. Całe miasto żółte od Minionków.

Kiedyś uczyłam się na gitarze klasycznej, melodie z nut, takie plumkanie palcami po strunach. To dawno było, fajnie, że cokolwiek pamiętam. Teraz po prostu chcę się nauczyć akompaniamentu do ulubionych ballad rockowych, żeby sobie czasem móc pośpiewać :105: Trochę to traktuję jako test wytrwałości :mhm: Bo mnie się generalnie wszystko chce, tylko najlepiej jakby się samo zrobiło.

Mam teraz przyjaciółkę o podobnych zainteresowaniach i ona mnie dodatkowo motywuje :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze cos Wam doradza i sie uporacie z tym szybko.

Ja beznadziejnie nadal , az mi sie pisac nie chce.

Bylam dzis na lodach , wyciaganl mnie przyjaciel , pozniej na maly spacer a dobra kolezanka ktora sprzedaje perfumy i kosmetyki podarowala tester Flory Gucciego zeby mnie rozweselic . Ja jednak przerazona wszytskim , na zewnatrz mi zle w , w domu tak samo.

Zrobilam jedne z zamowionych kolczykow , na drugie juz pomyslu nie mam.

11751419_865784953499007_7402347153357867275_n.jpg?oh=a2cf4097dad3f6d0dc5ce2cc581a4ad9&oe=56427F19Lody sernikowe z musem pomaranczowym .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, rzeklabym nawet ze ciulnie .

mirunia, Kochana nie wiem jak sobie u Madzi poradze , jestem niespokojna i wylekniona ,odrealniona :bezradny:

A kolczyki spodobaly sie na szczescie wiec oby sie dobrze nosily . Mialy byc we fiolecie :) to sa.

A Tobie jak dzionek zlecial? Co porabialas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi