Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, moje iQ tez jakies ponad norme a mam klopt od kedy choruje z zapamietywaniem rzeczy ze sluchu wiec faktycznie te choroby uposledzaja! :bezradny::bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obsypalo mi pyszczek i nie wiem zy to po hormonach czy to moze od slonca????

Nie podoba mi sie to , i zauwazylam ze wpadam w jakies male paranoje , dawniej obserowalam u wszytskich faldki na brzuchu ---dopoki nie schudlam , a teraz obserowalam wysypki na twarzy i oczywiscxie sie porównuje :hide::hide::hide::time:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, To cieszę się bardzo, że wpadasz towarzysko, a nie z jakimś zonkiem. Kamień z serca...

Jak twój balkon, może wreszcie moja ciekawośc zostanie zaspokojona. ;) Jest dżungla, czy upały roślinki skatowały?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Sigrun, ciesze sie ze u Was wszystko sie uklada :yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, tak wczoraj... ale dzis od nowa upal sakramencki i dupa z tych burz ... :bezradny::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana, jak najbardziej może byc od słońca, gorąca, troszkę potu, wrażliwsza buzia np. od hormonów i masz... :bezradny: Ja latam w taką pogodę praktycznie bez makijażu, czyli tylko trochę pudru na nos, kredka do oczu, ewentualnie błyszczyk i tyle. Miałam swego czasu takie sajgony z twarzą i oczami w upały, że już wolę wyglądac niewyjściowo...

Mój mąż dostaje np. strasznej wysypki na nogach od słońca.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejo wszystkim! ;)

Dziś znów praca przy drewnie, jutro też....

platek rozy, tak malowanie sufitu skończone ;)

Mi wyskoczyło trochę pryszczy znów na twarzy ;/

"Zawsze warto być człowiekiem,

Choć tak łatwo zejść na psy..."

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, telefon dzisiaj też odebrałam i drzwi otworzyłam.

platek rozy, ja mam suchą skórę na lewym poliku, zrobię sobie dziś lub jutro maseczkę syberyjską.

Sigrun, hej!

JERZY62, nigdy, można tylko tworzyć bardziej wiarygodne teorie. Nauka powinna się rozwijać, ale nigdy nie znajdzie odpowiedzi na wszystkie pytania, bo świat jest zbyt tajemniczy.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się czy ludzie kiedykolwiek dowiedzą się jak powstało życie? Mi się wydaje że nie bo jak do tej pory nie wiedzą to już wiedzieć nie będą :bezradny:

JERZY62, Chyba nie za naszego życia...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, no wlasnie tez mi wyskoczylo cos na pyszczku i mnie lapie nerw na to bo ja przecuez mmusze byc perfekcyjna w kazdym calu :why::why: chyba sie tego nie pozbede , tej postawy .

To juz masz malowanie cale skonczone :great::great: Co dzis porabiales?

kosmostrada, ano okropnie wygladam i mnie to wkurza , Dzis tylko krem bb nalozylam bo lekki i liner i tusz i tyle. :bezradny: musze zapytac ginki czy to nie od tablet czasem bo jak od nich toz now bede musiala zmieniac.

Sigrun, a ponoc te upaly jeszcze dwa tygodnie maja byc :shock::shock::shock::shock: pomrzemy :o dobrze ze ja do tego urzedu dopiero we wrzesniu bo bym chyba nie dotarla w takie dni :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, o a ktora masz maske? bo ja Banie Agafii kupuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, pewnie , wypoczynek rzecz wazna :yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Spytaj się ginki koniecznie, a póki co łyknij może wapno.

No faktycznie wszystko Ci sprzyja, bo nie wyobrażam sobie zaczynac w takie upały, gdzie człowiek i tak ledwo dycha...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zrobiłam sobie herbatę. Nareszcie jest odpowiednia temperatura. Do tej pory to tylko kawa z ogromną ilością zimnego mleka i kompot z wiśni, który wczoraj zrobiłam. Ale fajne powietrze wpada przez otwarte okno, może dom się trochę schłodzi.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi