Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ponownie!

No i dzionek się jakoś rozwija... Monsz musiał pojechać do sklepu medycznego na moją starą dzielnię, zabrałam się i miałam wycieczkę. Pochodziłam po starych kątach, zobaczyłam jak się pozmieniało, kupiliśmy w delikatesach rybnych jakieś przysmaki i po powrocie zjedliśmy fajny lunch na ogródku.

Teraz kawka, potem jedziemy młodemu podrzucić parę rzeczy, to nogę w morzu zamoczę i też się będzie działo.

Lubię francy powiedzieć - wypchaj się i tak będę robić różne rzeczy, nie przeszkodzisz mi! O!

platek rozy, Plateczkowa trzymaj się w tym upale!

amelia83, Cieszę się Kochana, że byłaś u innego lekarza i masz inne leki. Trzymam kciuki żebyś szybciutko do formy wróciła!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tez sie staram i wlasnie krecilam kuprem do latynoskiej muzyki i mowilam ze mam france w tyleczku !

A teraz kiece ubralam i ide chociaz najchetniej bym poszla naga :bezradny::bezradny::bezradny: tak goraco.Wode wzielam , zeby nie zeschnac na wior.

cyklopka jakie kupilas ksiazki???? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amelia a z twarzą co zrobić ? :P ja mam różne antyperspiranty ostatnio używam jakiegoś z garniera.

Nawet depiluje pachy żeby tak się nie pocić,tylko co zrobić żeby mi twarzy nie oblewalo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no tak, w takim przypadku diagnoza jest bardziej wiarygodna. Powodzenia na escitalopramie!

platek rozy, właśnie, mnie niepokoi nieco fakt, że teraz jakoś tak łatwiej przylepia się efki ludziom i szybko wypisuje leki. A potem dodatkowe medykamenty, które mają zniwelować efekty uboczne tych wcześniej branych.

Straszna dziś duchota. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wszyscy ;) nie uda mi się raczej wszystkiego nadrobić XD

Ja wróciłem na starą skórkę, na poprzedniej miałem problemy z prywatnymi wiadomościami, ta mi się też tak nie zacina ;)

Na pachy polecam ziaja bloker ;) Na mnie lepiej działają te z aptek, chociaż kupuję najtańsze raczej :D Na twarz nie wiem...

Po krótce byłem w pracy, zmęczyłem się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi