Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ahma, nie , to mieszkanie kupilam , ale mam je nie wiem jakies 5 lat , mialam okazje kupic je taniusko bo pan ktory tu mieszkal potrzebowal szybko sprzedac --- wyjezdzal do syna na stale , do Angli , mialam czesc pieniedzy po mamie reszta kredyt i mam wlasne.

A ojciec zyje , ale mam z nim maly kontakt .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, To fajnie, że Ci sie udało z tym mieszkaniem. Super.

Moja mama powiedziała ze nie zostawi alkoholikowi mieszkania. Widze że sie go boi ale nic w tym kierunku nie robi żeby odejść.

Jeszcze sprawa wyglada tak,że on opłaca wszystkie rachunki bo my z mama kasy nie mamy. Ja mam ten zasiłek z mopsu ale to jest strasznie mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Widzę, że dziś trudny temat na Spamowej.

Dziś dzień wlókł mi się niemiłosiernie. Bardzo źle znoszę stagnację i rutynę i mam nadzieję, że w weekend coś się będzie działo, bo nie mam skąd czerpac energii.

-- 12 mar 2015, 18:39 --

Właśnie otworzyłam gazetę w necie i co za smutna wiadomośc - Terry Pratchett nie żyje.... :( A tak liczyłam na jednak jeszcze jedną książkę ku polepszeniu humoru. Smutek...

Zadzwoniła koleżanka i umówiłam się na kawę jutro, no chociaż coś się będzie działo innego. Musiałam się zmusic do przyjęcia zaproszenia, ale wiem, że lepiej mi to zrobi niż np. sprzątanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, to nie wiem , trzeba by bylo poradzic sie jak to wszystko sprawa z kredytami , z mieszkaniem wyglada od strrony prawnej i wtedy cos ustalic , poszukac wyjscia.

kosmostrada, Hey Slonce:******** tak czytalam dzis o Pratchecie , szkoda bo jego Swiat dysku jest rewelacyjny.Smialam sie do rozpuku czytajac niektore czesci.

Na mnie stagnacja tez dziala deprymujaco, doluje mnie.

Gdzie nasza mirunia???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, To takie inne fantasy, mądre i strasznie pozytywne, idealne na poprawę humoru. Polecam na odstresowanie.

platek rozy, No właśnie weszłam w nadziei, że może Mirunia się odezwie... Zalatanej też dawno nie było. Co kochana będziesz dziś jeszcze robic? Bo ja jeśli chodzi o rozrywki to chyba poczytam i pewnie obejrzymy kolejne odcinki Lostów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kończymy trzecią. Jak będzie marna pogoda w weekend, to może zaliczymy hurtowo parę odcinków. ;) Co będziesz czytac, zaczniesz Millerową? Ja muszę ją szybko skończyc, bo czekają w kolejce książki z biblioteki.

JERZY1962, Hej Jerzykowski! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak prawdę mówiąc to nie wiem czy wyleczyłem ucho bo w poniedziałek idę do kontroli, ale tak jakoś inaczej czuje to ucho, a czuje się tak jak zwykle nie zbyt ciekawie :? I to się raczej już na lepsze nie zmieni :-|

A co u Ciebie? Tworzysz dalej biz? Tak to się nazywa ...

kosmostrada hej :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a to juz daleko jestescie z Lostami :)

Ja chce zaczac dzis Evansa "Szukajac Noel" a Millerowa mam na zas , Evans pilniejszy bo z biblioteki :mhm: ale uwielbiam jego ksiazki , kazda daje mi do myslenia .

JERZY1962, rozumiem Cie , u mnie tez samopoczucie ciulaste . Dobija mnie to i pogoda tez.

tak tworze bizu :)

Uklecilam dzis kolczyki

10426184_793504637393706_4861600403243428060_n.jpg?oh=3953b8d977ba9c3ececd478ac1e24573&oe=55725AD5

Safir d"or taka maja nazwe:)

-- 12 mar 2015, 21:09 --

Zebrec, a ja dzis bym chetnie poszla ale nie mam gdzie :D

-- 12 mar 2015, 21:11 --

telefon z/w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekarka zamiast mirtazapiny zapisała mi mianseryne :evil: Dopiero zobaczył w domu po wykupieniu. Teraz się waham czy brać.

Witam

Jutro znów wybieram się na pogrzeb. Znów zmarł bliski sąsiad. Kurde, a moja wieś bardziej by tu pasowało słowo osada to 5 domów ( sama wieś liczy więcej, ale tam gdzie mieszkam jest potocznie/umownie oddzielona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi