Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, amelia83, wrocilam Kochane :********* Bylam jeszcze na maseczce u koelzanki , mialam tym razem zloto kawitacyjne z algami .

Musialam odreagowac. O dziwo czuje sie dzis nienajgorzej ale po lekarce zlapalam dola i wkurwa.Pani doktor spoznila sie godzine i miala czasu dla mnie jakies 5 minut bo chciala nadrobic spoznienie , zaproponowala mi ze skoro sie tak zle czuje to mnie umiesci w szpitalu psychiatrycznym na trzy miesiace. :shock: A ja jej powoedzialam ze ja nie jestem chora na chorobe psychiczna , zabijac sie jeszcze tez n ie mysle wiec jakiez sa przeslanki zeby mnie tam umieszczac? Miast pozmyslec nad leczeniem odpowiednim.

I ze po tym szpitalu to ja bym wyszla nogami do przodu bo juz bylam na oddziale dziennym gdzie wrzucili wszytskich ludzi do jednego wora ze schizofrenia , mania przesladowcza i nerwica.I czulam sie gorzej niz przed ta terapia.

Wypisala mi wobec tego recepte na lek , ponoc jakis nowszej generacji z mniejsza liczba ubokow-----Brintellix ale coz jak cena zaporowa bo 150 za 28 tabletek :shock:

Szukam zatem lekarza z KRakowa.Jak ktos do kogos dobrego chodzi to prosze o namiar.

Tyle u mnie.

Padam na pysk , ide sie kapac.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, ale mnie sie nie chce starac o trudnego :P w kazdym razie nie dzis :D

mirunia, Kochana dokladnie , wyszlam zdolem i wkurzona jak diabli. Na szczescie u koelzanki to odreagowalam , wymuskala mnie maseczka , pozniej nalozyla pieknie pachnacy kremik i wysluchala moich zalow , poklela razem ze mna a pozniej m i zrobila nalesnika :105::D

A Wy jak kochani?

Ja to chyba pojde spac. taka jestem zdechnieta

-- 03 mar 2015, 22:16 --

mirunia, Kochana spokojnych snow! :********

amelia83, musze :(:*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, amelia83, kosmostrada dziekuje Wam , dzis staram sie juz nie denerowawac na wieczor.Musze poszukac innego lekarza, nie wiem tylko na kogo znow natrafie.

Po wizycie u niej czuje sie jak ktos totalnie do niczego .

Uciekam Kochani , bo jestem tak zmeczona ze musze sie polozyc.

Spijcie dobrze !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi