Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, no widzisz jak to różnie terapie podchodzą do tematu... Ja akurat zgadzam się z twierdzeniami tego terapeuty, którego zacytowałam, że mam wpływ na swoje życie poprzez swoje myśli i swoje działania, ale nie mam wpływu na myśli i uczucia innych ludzi i nie mam wpływu na zdarzenia wokół mnie np.nagła choroba moja, moich bliskich itp Nie roztrząsac zdarzeń z przeszłości, bo nie zmienimy ich ani myśli im towarzyszących. ( wiele terapii wręcz opiera się na przeszłości) Długo by podawac przykłady, ( w końcu całe ksiązki piszą na ten temat) ale na pewno rozumiesz to podejście.

platek rozy, Plateczku nie płaksikuj już, zobaczysz będzie jeszcze pięknie. Zbierzesz znów siły i ruszysz do przodu. Dobrze, że w głowie wszystko działa jak należy, a błędnik doktory wyleczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, hej :-)

kosmostrada, no ja mam psychodynamiczną czyli szukamy jakichś tam wzorców, na razie jest mało dynamicznie ;-) Znowu będę musiała po prostu zacząć spotkanie od tych negatywnych myśli, które mi się rozwinęły od ostatniego.

-- 25 paź 2014, 23:15 --

hania33, Messiah, chocovanilla, dobry wieczór :-)

-- 25 paź 2014, 23:30 --

platek rozy, JERZY1962, i od razu Dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jakby inaczej... Tamta noc była z lękami to dlaczego ta miałaby być bez? Heh:/ cyklopka, witaj:) na chwilke udało mi się zasnąć ale niestety...

-- 26 paź 2014, 01:06 --

Już się odzwyczailam od nerwicy... Widać da się żyć normalnie skoro da się o tym złym zapomnieć ale również i o dobrym... Radzeniu sobie w atakach paniki... Wszystko znam... Każda myśl która na nowo mnie przeraża...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dzisiaj czas przestawili??Ja nic o tym nie wiem.

A tak w ogole, jak przezyc te podla zimę :( .Moje kwiatki doniczkowe tez slabo sobie radza zima, już jednemu żółkną listki, a tyle czasu poswiecilam aby go od nowa ukorzenić w bardziej przewiewnym podlozu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, u mnie nie ma czegos takiego jak stan posredni

albo euforia i hedonizm albo ciezka depresja

Właśnie zauważyłam jakiś czas temu i miałam pytać - jak Ty to robisz, że od czarnej rozpaczy w niedługim czasie potrafisz przejść do hurra optymizmu :bezradny: Czy to tylko zasługa / sprawka tajemniczego M., czy też może niedoceniana przeze mnie moc farmaceutyków ... ?

Jerzy, póki co, jestem ta Arasha, aczkolwiek już mi ktoś niedawno sugerował biseksualizm na forum :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi