Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, bo to jest tak im wiecej myslisz tym bardziej zakotwicza sie to w głowie :-|

nerwosol-men, dlatego ja zrezygnowalam bo jakos nie do końca przekonywała mnie babka, nie do końca sie z nia zgadzałam.. Tabsy oczywiśćie, jestem ZA bo jednak częściowo pomagaja natomiast nasze podejście jest kluczowe.

tosia_j, ale czy ten lęk nie jest spowodowany tym że dawno, może nawet w wieku dzieciecym ktos Ciebie nastraszył i teraz sie boisz. Ja boje się ciemnośći bo wtedy automatycznie przypominaja mi się horrory które oglądałam jako dzieciak: Freddy Krugger, Chucky itd 8) Nawet w lecie musze mieć nogi opatulone kołdra bo autentycznie mam stracha 8)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Im więcej człowiek narzeka, biadoli, i cały czas szuka objawów to nie dziwne że są--tylko niektórym to chyba tak wygodnie :lol::lol:

Chociaż to sa jednostki ktore lubia byc w centrum zainteresowania, pewnie maja wtedy poczcie troski, bezpieczeńswa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej:****** u mnie dzis deszczowo:( od piatku walcze z mala bo ma kaszel az wymiotuje... najpierw rodzinny potem w sobote sor w poniedzialek sor i pluca czyste crp podwyzszone jak do soboty nie przejdzie znowu sor:/

obrazilam sie na meza bo w zasadzie mnie nie wspiera przy nerwicy, czesto zlosci i zrzuca cala chorobe na mnie, on ma to w nosie to moj problem i mam sobie sama radzic:/ fuck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, acherontia-styx, :*********** hey Kobietki :papa::papa:

U mnie tez hustawki sa stale... Dzis totalny zjazd nastroju .

Mimo to staram sie nie poddawac chociaz nic totalnie mi sie nie chce.

Wywiesilam pranie przed chwila , zaraz ide obiad zrobic ... Migrenowo dzis tez chociaz nie tak jak w niedziele no ale bol glowy jednak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie za oknem słonko, a ja gniję w łóżku, bo nie mam ochoty wstać... Przydałoby się dokończyć porządki, pozbyłam się ostatnio kilku wielkich worków ciuchów, po wynoszeniu których mam zakwasy w rękach, ale najchętniej poszłabym spać i wstała za rok :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi