Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, SarkastyczneSerce napisał:

No fakt, wygląd forum jest bardzo niewygodny w użyciu.

,,, ale za to ( w przeciwieństwie do poprzedniej skórki ) jak łatwo i bezproblemowo dostać się na wizytę do psychologa / psychiatry w realu , nie za darmo rzecz jasna . Wystarczy raz tylko wciśnąć w klawiaturze nie ten klawisz :classic_smile:

jak to mówią ,zbytnia chciwość worki drze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Kalebx3 Gorliwy napisał:

,,, ale za to ( w przeciwieństwie do poprzedniej skórki ) jak łatwo i bezproblemowo dostać się na wizytę do psychologa / psychiatry w realu , nie za darmo rzecz jasna . Wystarczy raz tylko wciśnąć w klawiaturze nie ten klawisz :classic_smile:

jak to mówią ,zbytnia chciwość worki drze 

To WP, nie ma co oczekiwać, to forum jest tylko i wyłącznie dla kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość weltschmerz
22 minuty temu, Kalebx3 Gorliwy napisał:

Forum zostało doszczętnie rozjeeeebane w maju tego roku wraz ze zmianą skórki . Teraz to co się dzieje ,to konsekwencja tamtych nieudacznych ruchów .Lipa na kilometr ,aż śmierdzi i odpycha . 

Ja tu się czułem bardzo dobrze, a więcej zacząłem się udzielać dopiero po zmianie skórki.

Dobra atmosfera oraz skuteczna moderacja (zwłaszcza to pierwsze w przeciwieństwie do "poprzedniego" forum - nie mam na myśli nerwicy sprzed zmiany skórki) były tu ogromnym magnesem.

Być może właściciel forum ma jakiś inny plan wobec niego, albo zrobi się wielka trollownia i forum merytorycznie martwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, SarkastyczneSerce napisał:

Nie nie, nie Ty ;)
Ktoś inny zaciekle próbuje, szkoda, że nie stać go na nic więcej ;)

Jedni mówią inni milczą. Jedni mówią o pracy a inni pracują. Jedni są odważni a drudzy tchórzliwi. Jednio obrażają innych przez forum a drudzy przepraszają w realu. Kto jest lepszym człowiekiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi