Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Lunaa napisał:

...wszystko układa się dobrze...wielki pozytyw aż nie wierzę, że tak śmigam tej jesieni :D

No kipisz energią, aktywnością... to widać. W chałupie pewnie porządeczek i błysk zrobiony na wolnym. Fajnie, też lubię te lepsze dni, kiedy robota wre i widać efekty tego lepszego samopoczucia i od razu nastrój leci w górę.

Widzę całkiem nową Luneę. :brawo:

Dla mnie też dzisiaj dobry dzień, i w pracy i w domu. Sporo załatwiłam spraw poza domem. Tak ładnie było i ciepło, że wykorzystałam ten moment. 

Dobrej nocy :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypiłem właśnie szklankę wody gazowanej dla ugaszenia pragnienia.

1 godzinę temu, tosia_j napisał:

kręcę sie po necie (...)

tosia_j, ja też buszuję po internecie, nie wiem, czym mam się zająć, w co ręce włożyć. Normalnie brakuje mi już pomysłów:bezradny:
Planuję jeszcze dziś wyjść z ojcem na dwór, posiedzieć na ławeczce, pogadać, dotlenić się. Natomiast wieczorem czeka mnie gorąca kąpiel :105:

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie 🙂

Poćwiczyłam dziś trochę brzuch i pośladki bo niestety nabieram masy jak niedzwiedź na zimę :bezradny:Do tego gotuję pyszny obiadek a i w wolnych chwilach wychodzę złapać trochę słońca ale najchętniej bym siedziała w skorupce.

@takie_tampolecam herbatkę na przeziębienie z imbirem, miodem lipowym i cytryną...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi