Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tak piszecie o kawie to mnie od razu bierze ochota :D A tu drugi dzień na paracetamolu i herbacie.

magic wolf, Kosmostrada jest bezkonkurencyjna, och, jakby było cudownie gdyby tu wróciła. No i taka cecha Kosmostrady, że była tu zawsze, poza tym momentem teraz. Ja to pojawiam się i znikam i potrafię na forum parę dni nie wejść. Mam nadzieję że wróci, a nie że poszła raz i na dobre :(

A czerwone włosy miałam kiedyś, teraz są po prostu brązowe. I kolczyki też powyjmowałam, a miałam dużo w uszach, we brwi... Co do szoku chwilowego, to może poszukaj czegoś odpowiedniego na aliexpress? :pirate: Ja w tym roku odkryłam peruki i wkręcałam znajomych pokazując im fotkę siebie w krótkich włosach! Teraz czekam na perukę z długimi rudymi włosami ^^ Jedyna wada, że paczka idzie ze dwa miesiące, ale różne pierdoły kosztują po parę dolarów i można fajne rzeczy dorwać.

neon, jako osoba która często przypadkiem wali głową w różne rzeczy gwarantuję, że w niczym to nie pomaga :bezradny:

kia_ sportage, duże problemy? Mam nadzieję że dadzą się rozwiązać.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

magic wolf, nie podobają mi się tatuaże. Jak widzę w telewizji jak niektórzy ludzie mają całe ręce szyje i bóg wie jeszcze co potatuowane to mi się niedobrze robi i dziwię się że się tak oszpecają.

Głowa mnie boli i lekko zdenerwowany jestem.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jako osoba która często przypadkiem wali głową w różne rzeczy gwarantuję, że w niczym to nie pomaga :bezradny:

Dobrze słyszeć takie słowa od autorytetu w dziedzinie :-)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello. Zmęczona od 3 godzin w domu. Nogi mnie bolą, a to oznacza tylko jedno starość. :hide: i ciężkość. :hide:

Pewnie jestes stara jak węgiel :-P

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jak stary jest węgiel? :v

kia_ sportage, ja myślę że potrzeba Ci odpoczynku i relaksu, pomyśl o sobie, co by mogło sprawić, żebyś poczuła się trochę lżej?

magic wolf, mi tam się wiele różnych tatuazy podoba, ale lepiej ciało zdobić czymś pozytywnym a nie przepełnionym nienawiścią. Tak myślę... dlatego ja chcę mieć zwierzątka :D Różowy motylek tańczący na tęczy? Super pomysł, chociaż motyle są oklepane, wolałabym ćmę. Na gałązce ^^ Zaraz Wam mogę pokazać swoją jaszczurkę, jak ogarnę dodawanie zdjęcia.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jak stary jest węgiel? :v

Tak staraaaaaaaaaaary, ooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak staaaaaaaaary ze nawet starszy niż dinozaur :-P ładna traszka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę miał coraz mniej czasu na forum, ale żeby nie pieprzyć - napisałem swój własny system operacyjny KTÓRY DZIAŁA!

Ma podstawowe funkcje, cztery komendy na krzyż, i tylko tyle, ale i tak dla mnie to dużo i będę go rozwijał.

Chciałem się pochwalić bez zbędnego pieprzenia że coś mi się udaje ;) I najlepsze, że euforia niesamowita. Aż w końcu zapomniałem o tym, że jestem schizolem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, gitara :great: ale ze wyzdrowiales dzieki ślęczeniu nad ekranem komputera to jakis cud. Na mnie promieniowanie z ekranow zle wpływa.

I jakis skurwysn zamast nòg ma kopyta!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi