Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chciałem zobaczyć czy są tutaj znajome wiąż. nie wiem co się dzieje. jestem mega osłabiony. nie mogę przejść bez zmęczenia 300 metrów.

Nie wiem. Chyba trzeba pość do lekarza. Myślę, że to z powodu trybu życia, kiepskiego żywienia, nerwów i stresu, mieszkania na 4 piętrze bez windy. Dojazdów w korkach na terapie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

czasami ludzie potrzebują odpocząć, czasami mają dosyć, czasami porpostu forum przestaje być potrzebne, mnie nie było z 10 lat na forum długo bardzo, bo wydawało mi się że mam wreszcie normalne życie, no właśnie wydawało mi się.
...zgadzam się, czasem mamy nadzieję, że wiedziemy normalny żywot ;)

Gdy objawy nerwicowe stracą troszkę na sile, łudzimy się, po czym uderzają z siłą potworną, wówczas nie jest nam do śmiechu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, myślę, że zwyczajny, zakochany człowiek potrafi czarować i zdziałać niemożliwe, bardziej niż cudowny aktor :D

kia_ sportage,

to nawet miłe... ale jak widać nie praktyczne. mają lepiej nie martwią się nie mają mózgu nie mają zmartwień

, do wyszukiwania problemów i mózg niepotrzebny :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie,jęczą .Narzekają,biadolą.Faszerują się lekami.A ja,taczka w ręce.Raz kamienie,raz patyki.I nie mam czasu,o durnotach myśleć.

Przeciez sam żresz leki, widze, ze stajesz sie lewako hipokryta z krwi i kosci. Po 2 pronto, pracuje, ucze sie i moge biadolic ile chce i nikomu h*j do tego :comone::D:bezradny::tel::D:papa: ale i tak cie lubie, przynajmniej czesc twojej osobowsci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, tak długo mnie nie było. Kiedyś byłem od forum uzależniony.... cały czas prowadzę te firmy i jestem wymęczony. męczę mnie objawy nerwicy w zasadzie chyba na 100% wywołanej sposobem życia. Męczy mnie agorafobia, tylko że dziwne że mam lęki jak idę do kiosku a dziś nie miałem jak pojechałem na moto do Kołbieli i postałem przy motocyklu. Muszę wyluzować, odpuścić tylko jak... jak trzeba zarabiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka misie, jak ładnie i wiosennie się zrobiło :)

Ja ostatnio zażegnałam troszkę tę nerwicę, nie dokucza mi tak mocno. Staram się jej nie dopuszczać do siebie i o dziwo udaje mi się to.

Weekend się zaczyna, wspaniale, jest wolne, można odpocząć. Co planujecie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie,jęczą .Narzekają,biadolą.Faszerują się lekami.A ja,taczka w ręce.Raz kamienie,raz patyki.I nie mam czasu,o durnotach myśleć.

Przeciez sam żresz leki, widze, ze stajesz sie lewako hipokryta z krwi i kosci. Po 2 pronto, pracuje, ucze sie i moge biadolic ile chce i nikomu h*j do tego :comone::D:bezradny::tel::D:papa: ale i tak cie lubie, przynajmniej czesc twojej osobowsci ;)

Raz dzienie lek,da się ży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi