Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kia_ sportage, tata przychodzi?

Apek, musisz się z tym zmierzyć, nie ma innej drogi. Tam cie napewno nie zjedzs.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Cześć.

Dzisiaj się trochę bawiłem w garażu.

Wiertarka + samochód z prędkościomierzem na linkę i można wkręcać znajomych. :P

79498659dfebd63egen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem politoxy. Niestety, ale chyba śmierć jest już dla mnie jedynym rozwiązaniem. Nie czuję się teraz źle. Jest już lepiej - uspokoiłem się.

Wizyta mnie po prostu załamała psychicznie. Zostałem potraktowany jak śmieć.

Wiem co to uzależnienie od Benzodiazepin, bo był moment, że leciałem po 10mg dziennie Alpry. Odstawka to był koszmar, ale przeżyłem jakoś, wielkim kosztem społecznym. Ale cóż. Lepiej już brać benzo niż pić alkohol jak się leczę. Alkohol by zniszczył terapię.

Kupiłem tylko jedno piwo smakowe 3,5% do wypicia na spółę z mamą z okazji zdanego egzaminu, to chyba niewiele :)

I tak jestem w sto razy lepszej sytuacji. Nie wydaję już kilkuset złotych na dragi miesięcznie. Mój rekord to było chyba 1500zł w miesiąc. Odstawiłem większość używek. Jestem ogólnie na złej drodze, ale jakaś tam nadzieja jest.

Ciekawi mnie kiedy to się posypie i się wyda.

Teraz dużo czytam i słucham muzyki, to mnie odpręża. Przepraszam, że piszę tu o używkach. Nie będę tego już tutaj więcej tego robił.

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy pomrzemy i niema na to rady :bezradny:

może za 500 lat skopiują naszą osobowosc i umieszczą ją wewnątrz kroczących robotów

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Przepraszam, że piszę tu o używkach. Nie będę tego już tutaj więcej tego robił.

Ale to nie problem. Był tu taki jeden co walił jabole i dyktę na przemian i o tym pisał. Używki to problem jak każdy inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi