Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Akurat samopoczucie określam na 6-7/10. Co się stało?

Anhedonia minęła :P Chyba faktycznie za dużo tej hydro brałem. Ale ta przyjemność jest mocno przygaszona. Nie taka z natłokiem myśli, derealizacjami i skokami ciśnienia jaka była w psychozie.

Akurat puściłem sobie ten kawałek i poczułem się lepiej (tak, wiem że to schizo rzecz XD):

[videoyoutube=fbLiVF13UAI][/videoyoutube]

Czyli czym mniej śpię tym lepiej. Do tego zmniejszy się dawkę Solianu na 300mg i może będzie się dało być całkowicie normalnym :D

A za chwilę idę do sklepu.

Trzymajcie się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam więcej na koncie 6 oblanych :why::why::why::why::why::why::why::why: i ta za durnotę nie mogę zasnąć, zasmarkałam całą poduszkę a do tego łzy wpływają mi do nosa :shock::why::why::why::why::why::why:
kia, jakie popełniasz błędy, że oblewasz? Mnie przy pierwszym podejściu zdarzyło się wymusić pierwszeństwo na skrzyżowaniu oznakowanym znakami drogowymi (bez sygnalizacji świetlnej), potem bardzo się z tym pilnowałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana :********

Jak fizyczne objawy dokuczaja to i glowa szaleje , no niestety . Przypuszczam ,ze i u "normalsow" tez wtedy glowa sie ma nie najlepiej ;)

U mnie takze temp 0, kapie snieg z dachow , slizgawica na chodnikach... Wiosna mi sie marzy.

Zdjecie perfum przerabiane na potrzeby reklamy . Teraz wszystkie zdjecia przerabiaja. Ale zapach fajny. Ja dostalam go w paczuszce od kolezanki z grupy perfumowej. I tak sobie testuje dobroci ktore mi poslala.

Zjem i sie pomalu szykuje do wyjscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :D

Jeszcze tylko dwa dni i wolna niedziela się szykuje...czekam na nią jak na zbawienie bo odczuwam już zmęczenie. Łapał mnie wirus ale udało mi się powstrzymać choróbsko. Najgorsze jest to, że kończą mi się leki a nie wiem gdzie wrzuciłam receptę na nowe leki :evil:

Co do pistoletów...planuje od jakiegoś czasu wyjście na strzelnicę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!

Jednak znów mam objawy czysto deficytowe. Nawet po energetyku je miałem, rano chyba pobudzenie było spowodowane niedospaniem. Nawet fajnie się czułem, a teraz po prostu "da się funkcjonować, ale co to za życie". Zgadza się to z moją teorią na temat tego, że schizofrenia to stan jak narkotyki, tak samo jak ChAD czy bipolar. Nie dziwię się że ludzie biorą narkotyki. W sumie nigdy się nie dziwiłem, bo dla mnie całe życie było jednym wielkim kwasem.

Popiję trochę pepsi to może mi przejdzie :P Pamiętam jak przed odstawieniem Olanzapiny czytałem na temat anhedonii muzycznej (braku wrażeń, reakcji z muzyki) i kłóciłem się z psychiatrą na temat tego, że nic nie czuję, a ona mówiła, że to objaw choroby (myliła objawy deficytowe z negatywnymi). Teraz wiem, że to była taka sama remisja jaką miałem wtedy i choroba znów wróciła wskutek odstawienia leku. Nie będę odstawiał znów leków, a postaram się uzgodnić z lekarzem prawidłową dawkę, bo serio trochę mi nie pasuje takie samopoczucie.

Byłem w X-Komie, tata stał z boku i rozmawiał z kolegą, a ja sam zamówiłem tj. kupiłem na miejscu Xiaomi Mi Band'a (tego co tu wklejałem) i powerbanka. Jestem zadowolony, pomimo że z chin może mógłbym ściągnąć o 30-50% taniej, ale trzeba było by się kampić na promocję i kody promocyjne na grupach. Więc potrafię sam załatwiać sprawy! Trochę się stresowałem, ale facet był ten sam co sprzedawał mi telefon, i wyglądał jakby popadł w depresję albo znużenie. Ale on już tak miał, tylko że bardziej, i po prostu zapuścił brodę :P

No, to tyle o de mnie na dzisiaj. Niedługo idę spać i chyba nie potrzebuję hydroksyzyny. A nawet jeżeli... To mam to gdzieś. Staram się spać bez niej bo śpię po 11.5-13h, co jest zdecydowanie za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Kia, już wyobrażam sobie w wiadomościach:

Podczas kolejnego egzaminu praktycznego lecząca się psychiatrycznie kursantka szantażowała pistoletem egzaminatora. "Nie miałem wyjścia" - powiedział egzaminator WORD-u w XXX. Zdała. Pistolet okazał się zabawką jej córki. Sprawę bada prokuratura.

Trzymaj się, dasz radę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Według Mi Banda spałem 9h 7m, z czego głęboki sen trwał 23% (2h 5m), a płytki sen 77% (7h 2m).

"Twój sen jest lepszy niż 95% użytkowników, 93 punkty" XD

22:46 (trochę jestem pewien że wtedy jeszcze nie zasnąłem, ale wchodziła mi już faza snu) - 7:53 (no z tym się zgadzam w 100%).

Fajny ten Mi Band :P

A teraz idę zjeść śniadanto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, wypiłem dwa energetyki a i tak nie ma żadnego pobudzenia, stanów maniakalnych, lękowych. Ja to chyba lubiłem swoją schizo :/ I się zaczynam nudzić. Ba aż trochę mnie muli.

No ja byłem już na PokemonGO, na stacji po energole, w żabce po zupkę na śniadanie, w sensie makaron zagrzewany z wodą i przyprawą w sosie w kubku za 3.69zł, przyprawiłem papryką i zjadłem.

I nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba idę pokodzić lub z kimś popiszę, bo nawet nie mam w co grać na kompie :/

Miłego poranka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przeczytałem zacny wywiad, w którym naukowcy doszli do wniosku że to nie geny czy inteligencja naszych przodków decyduje o naszej bystrosci. Ponoć w tych czasach dzieci mają świetnie rozwniete kciuki, oraz obszar mózgu odpowiedzialny za tą czynność. Więc wymyślono trening dla mózgu 5 jezykowil i sudoku na śniadanie, wynik:0. Zastanowiono się co jest przyczyną że działa to w SMSach a nie działa w matematyce, i doszli do ważnego oodkrycia:

Nie ma inteligentnych ludzi są tylko entuzjasci ;D

Teraz trzeba poglowkowac jak to można wykorzystać, a można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Pustawo tu, pustawo... Taka chyba pora roku, że człowiek zastyga i nawet poklepać w klawisze nie ma weny...

U mnie 5 km przetuptania odhaczone, na ostatnim odcinku już w siąpawce i wilgotnym ziąbie. A tak rano było fajnie, ze śnieżkiem i rześkim powietrzem. Brrr, rozgrzać się nie mogę. Lub też mnie telepie z innego powodu, czy to wiadomo... ;)

Miłego weekendu!

tosia_j, Fizli... Ten, Dzięki Któremu Wiem, Jak Mrozić Uszka. Wspominam go co święta. :D

Dziękuję z całego serca :uklon: , pozdrów go gorąco ode mnie i mam nadzieję, że jego biznes pajonkowo-wenszowy kręci się tak, że aż wióry lecą. :D

Byłem na karaokevfajna dziewczyna była, ale nie odwazylem się podbić, taki mięczak że mnie :D hmm w sumie mogłem chociaż numer wziąść ehhh ta wstydliwosc.

No i to jest cała dziwność tego świata - że taki facet ( z naciskiem na taki :smile: ) jak Ty nie ma odwagi podbić... W najgorszym wypadku byś był w tej sytuacji w której jesteś - bez numeru telefonu. :bezradny:

Nie ma inteligentnych ludzi są tylko entuzjasci ;D

Teraz trzeba poglowkowac jak to można wykorzystać, a można.

I co pogłówkowałeś? jakaś rozkmina? :105:

JERZY62, Miłego leżakowania. :smile:

Mirunia - Przesyłam nadal moc uścisków i czekam na wieści, co u lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi