Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62,

Czuje się jakbym leżał sobie na chmurce w niebie i za pomocą dźwięków harfy komunikował się z innymi niebiańskimi bytami.

Dawno się tak nie czułem, a to wszystko dzięki moim suplementom.

Jak Ty się czujesz Jerzy? Jakieś większe plany na dzisiaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62,

- Łyżka Kurkumy z pieprzem, pieprzem cayenne, cynamonem i imbirem (w proporcjach 2:1:1:1:1) zalana paroma łyżeczkami oleju z oliwek i wodą (kilka razy dziennie)

- Urosept na sen (skład ziołowy m.in. pietruszka z rumiankiem)

- Andrographis paniculata – najmocniejsze zioło antybakteryjne i antynowotworowe na tej planecie.

- Omega 3 - w formie tranu firmy HASCO

- l-theanina w formie herbaty zielonej pitej w dużych ilościach

- l-fenyloalanina - wybieram postać kapsułek stąd (poczytajcie sobie jakie to ma funkcje, na innych forach ludzie piszą, że rewelka na nich działa) :

http://www.muscle-zone.pl/eaa-essential ... g-120-kaps

- Czarnuszka - poczytajcie sobie jakie to ma funkcje :ohttp://www.akademiawitalnosci.pl/20-pow ... zarnuszke/

https://www.aptekagemini.pl/olej-z-nasi ... sulek.html

-Koenzym q10 firmy nowfoods

- zestaw witamin i minerałów - wybieram firmę life extension 2 per day (7 miejsce w światowym rankingu), ale ja bede brał tylko jedną dziennie (1 per day).

- witamina D z k2 dodatkowo - wybieram ten praparat https://sklep.kfd.pl/kfd-vitamin-d3k2-m ... -4867.html

- ostropest plamisty

- dużo maku i sezamu

Z tego wszystkiego nie mam tylko czarnuszki, l-fenyloalaniny (to dopiero jest moc), i tego andrographis paniculata, ale już są w drodze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,

Hej :papa: No już niedługo w domku, to odżyjesz. Wierzę na słowo, że kawa z cytryną daje kopa, ale chyba jeszcze bardziej przekroczenie progu po ciężkim dniu w pracy - ile to ja razy w pracy byłem ociężały i mówiłem sobie, że po powrocie zaraz idę spać, ale jak już byłem w domu to nowo narodzony :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja też dzisiaj mam marne samopoczucie, ale to przez nieprzespaną noc. Od rana byłam zajęta, więc musiałam maksymalnie zebrać się w sobie, by sprostać zadaniu-opieka nad 4 latkiem :D

Teraz już odpoczywam, także słucham muzyki relaksacyjnej, ja podobnie jak mirunia lubię odprężające nutki, a Kitaro jest moim number one :mrgreen:

Jerzy62, ja mimo, iż jestem starsza od Ciebie /na pewno :lol: /, zagranicznych wypraw nie mam na koncie w ogóle. Jednak po Polsce trochę pojeździłam.

Wątpię, bym w aktualnej sytuacji zdrowotno-finansowej nadrobiła te zaległości... trudno ;) , tak bywa.

Holik, lubisz zmiany :lol: avatarów, wyraźnie Twoja psychika poszukuje czegoś, co odda w pełni Ciebie :lol: , czyż mam rację?

- Holiku, to może Ci się spodobać, lekko kosmiczna muzyka, zresztą jest wiele innych Jego wspaniałych utworów, polecam...

Vangelisa też bardzo lubię :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed,

Wiiiiitam :mrgreen:

Nie przejmujcie się brakiem podróży zagranicznych, one nie są potrzebne by żyć w pełni. Podobno kształcą, no mnie nie wykształciły, wielu innych osób również.

Odnośnie avka to ten ma swoje znaczenie symboliczne, które mu nadałem i które pasuje do mnie :mhm:

A co myślisz o mojej suplementacji? :) Poczytaj o każdym składniku, może wyciągniesz coś dla siebie :)

JERZY62,

Ale ma też wiele innych bardzo dobrych zastosowań ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, :D dziękuję bardzo, już poczytałam... Ja mam "ustawioną" suplementację od dawna, sprawdza się raczej, więc chyba na razie nie bedę zmieniać, ale może w przyszłości - kto wie!

Ja zażywam D3, acerolę, ostropest plamisty, popijam herbatkę Verdin, prawie codziennie jem cykorię-znakomita na przewód pokarmowy, przy cukrzycy wskazana bardzo, jem płatki górskie, często wysiewam rzeżuchę, itd... Moja dieta jest dość urozmaicona, ograniczam produkty, które mi szkodzą, póki co, daję radę... :D

W okresie wzmożonych przeziębień piję miód z cytryną i imbirem, czasem dodaję odrobinę cynamonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Jejciu ale się lenię na urlopie a do tego na spamowej tak relaksacyjnie aż nie chce się wychodzić :D Może coś i ja wrzucę...mój balsam na uszy, moja osobista oaza spokoju Taylor Davis :105: A poniżej mała próbka :105:

[videoyoutube=fckH2P0KK14][/videoyoutube]

Holik, zmień ten paskudny avek :twisted:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi