Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada,

Popatrz kto zaczął, ja go jedynie ripostuje i to bez rynsztokowego języka. On rzuca same bluzgi bez pokrycia i brednie na mój temat, a czemu? bo jak chciałem z nim dyskutować na argumenty to się obruszył, że nie może nadążyć za słowem pisanym i się poczuł głupituki więc zaczął się zasłaniać pseudoduchowością i wyświechtanymi frazesami o ego :blabla: a przecież bym mu wytłumaczył na spokojnie jeśli jakiegoś fragmentu nie zrozumiał :bezradny: każdy może wejść w linka i zobaczyć jak to było.

Nie zrównujcie mnie z nim na serio, bo to obelga dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zombienation,

:zzz:

Twoja dupa już jest tak obolała z tej zawiści i goryczy, że nie chciałbym jej widzieć, a co dopiero ruszać.

Ale to Twoja wina bo dokonałeś publicznego samogwałtu swoimi wpisami :twisted:

Idź już śmierdzieć gdzieś indziej, nie chodzi mi o mnie bo ja na Ciebie szczam, ale Ty chyba nie wiesz gdzie się znalazłeś, są tu userzy, którzy nie przywykli do takiego rynsztoka jaki prezentujesz sobą :roll:

a
zombienation,

:zzz:

Twoja dupa już jest tak obolała z tej zawiści i goryczy, że nie chciałbym jej widzieć, a co dopiero ruszać.

Ale to Twoja wina bo dokonałeś publicznego samogwałtu swoimi wpisami :twisted:

ale ty jesteś beznadziejny:) serio, serio, największy debil jakiego spotkałem w życiu, jestes największą parówą jaką zdarzyło mi się poznać, nie tylko teraz ale i wcześniej kiedy pisałem ze swojego nicka, kiedy napadałeś na mnie swoimi religijnymi bullshitami, myślisz, że ja mam ochotę wdawać się w toje oszołomskie gadki??? Nie mam na te pierdoły czasu, daj innym żyć i przestań narzucać innym swoje światopoglądy, tym właśnie się zajmujesz głównie, mącisz innym w głowie. Słuchaj, ja mam to gdzieś, twoje poglądy, z którymi większość forum się nie zgadza. J a chcem sobie po prostu żyć tak jak żyłem wcześniej, więc nie narzucaj mi swoich poglądów i bujaj się, po prostu odczep się ode mnie, ile mam cię prosić? Głupi jesteś??? Powiedz ile mam cię prosić żebyś dał mi spokój, i nie tylko mi wszystkim innym których zaczepiasz. Po prostu odejdź ode mnie, i daj mi spokój, daj mi żyć, nie tylko mi, daj żyć wszystkim innym ludziom, wyluzuj człowieku, przestań być tępakiem, po prostu daj żyć innym i ciesz się ze swojego życia, nie bronię ci tego, tylko daj żyć innym...

Lilith zobacz co ten chuj do mnie napisał, patrz, po prostu patrz:

idź już śmierdzieć gdzieś indziej, nie chodzi mi o mnie bo ja na Ciebie szczam, ale Ty chyba nie wiesz gdzie się znalazłeś, są tu userzy, którzy nie przywykli do takiego rynsztoka jaki prezentujesz sobą :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,

"Pse Pani, a on mi język pokazał..."

To ciekawe jakby do Ciebie ktoś tu przyszedł i zaczął Ci ubliżać a Ty byś zaczęła się bronić i ja bym Was zrównywał.

Sugerujesz, że to się nie liczy kto zaczyna a kto ripostuje, to może mi powiesz, że na ulicy jak ktoś do mnie podejdzie i mnie uderzy i ja mu oddam to też jesteśmy sobie równi?

Okej, od tej pory olewam rzepa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik trochę już lepiej :P Pozytywnie na mnie wpływa to, że przez dwa dni nie będę musiała z nikim konwersować z konieczności :roll:

Mam pytanie...czy odpuszczenie przez kolejne dwa dni dawki neuroleptyku może wpłynąć znacząco na samopoczucie? Póki co nic nie odczuwam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, Moja rada od serca - idź na zewnątrz na fajkę.

Lunaa,Rozumiem Twoje oklapnięcie w domu, wśród ludzi się maskujesz, czy masz dwie wersje siebie?

Gdy brałam neuroleptyk na stałe, to nie odczuwałam różnicy przy pojedynczych dniach bez ( ale miałam małą dawkę).

mirunia, Dziękuję, zobaczymy co tam jutro się okaże.

paramparam, Widzę wszyscy na posterunku, żeby było sielsko. ;)

zupa z rzodkiewek, Koniecznie śmignij do lekarza, czasami niestety antybiol trzeba wziąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada mam introwertyczną naturę i trochę się izolują wraz z rozwojem zaburzeń. Niestety w pracy muszę być komunikatywna i pewna siebie...radzę sobie ale nie tak dobrze jak zdrowi ekstrawertycy ;)

Holik odpuszczam sobie tylko ze względu na wieczorny alkohol ale faktycznie wczoraj później poszłam spać a dziś póki co ani myślę o spaniu :?

Wiem, nie powinnam tak robić tylko konsekwentnie brać leki :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirunia z tymi przeprosinami to taki żarcik, bo nie kcem już ekskalować Twojego gniewu.

Echhh Ty to jesteś temperamentna, człowiek nawet pożartować nie może ;/

Lunaa,

To napij się i przykładowo o 3 w nocy jak skończysz pić to wtedy neurolepa sieknij :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,

No tak myślałem, że się wstydzisz swojej ekstrawersji i porywczości bo myślałem, że cichą wodą chcesz pozostać. Może się myliłem nie wiem.

PS. wygrywasz konkurs jak na razie, póki co piłka w grze, ale emocje :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik o 3 w nocy to ja śpię :roll:

kosmostrada nie odczuwam u siebie dwóch natur bardziej bym skłaniała się ku twierdzeniu, że odgrywam rolę bądź nakładam maskę która uwiera i w domu po powrocie odczuwam ulgę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek,

Dobranoc Zupka, dochodź do sił, ale gdybyś nie mogła spać to ja też chyba dziś gdzieś do 3ciej nie zasne wiec śmiało mnie atakuj :tel2:

To tak jakby co ;)

kosmostrada,

Musimy kiedyś zorganizować zlot wyspiarzy, wtedy wszyscy się zobaczymy i będzie po krzyku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę spać, więc jakbyście do mnie dzwoniły/dzwonili to proszę tego nie robić :]

I tak mam telefon gdzieś nie wiem gdzie, pewnie w samochodzie rozładowany.

I tak mnie macie mojego numeru i nawet gdybyście miały to byście nie chciały dzwonić.

I tak nie dzwońcie :P Cisza nocna, ja też mam prawo odpocząć :P

:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi