Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, coraz częściej myślę o jodze dla kręgosłupa i ogólnej sprawności. Mam jeden problem /zdrowotny/, który powstrzymuje mnie, ale dojrzewam powoli... Niedaleko mojego domu są zajęcia prowadzone przez fajną instruktorkę-słyszałam opinie, tak w głębi duszy bardzo bym chciała...

Dobrze, że pracujesz nad tym problemem z myślą o sobie, im wcześniej tym lepiej. Ja trochę za późno do tego doszłam, ale lepiej późno niż później... :D

Od jakiegoś czasu czuję wewnętrzny spokój /poza dniami związanymi z "cudowną" diagnozą/, co dobrze wpływa na moje samopoczucie, problem z bezsennością jakby ustaje... a na pewno zdarza się coraz rzadziej :yeah:

Dzisiejszy wypad udowodnił mi, że radzę sobie dobrze poza domem, a złe myśli potrafię odsunąć, odrzucić...

mirunia, jak ja lubię porządek w szafie, cieszę się, gdy pozbędę się rzeczy, na które nawet nie patrzę, a wiszą od dawna i zajmują miejsce... Ileż to, my kobiety, potrafimy nagromadzić rzeczy zupełnie nieprzydatnych, często brzydkich, niepasujących nam w ogóle...ale taka nasza natura :mrgreen:

Purpurowy, naprawdę bardzo cieszysz się z tego nabytku, to ważne, by sprawiać sobie małe i większe przyjemności, bo życie staje się znośniejsze wówczas...

cyklopka, może jednak poczytać warto :mhm::?: Bo jeśli zadzwonią, to będzie stres... :D

Każdy z nas czasem zastanawia się nad dziwnościami świata tego...niezauważonymi przez innych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, naprawdę bardzo cieszysz się z tego nabytku, to ważne, by sprawiać sobie małe i większe przyjemności, bo życie staje się znośniejsze wówczas...

Bardzo się cieszę, bo ten konkretny egzemplarz wyrósł niemalże spod ziemi. Takiej okazji to ze świecą szukać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ostatnio w poniedziałek taka lampka była, kolejna okazja zapowiada się dopiero gdzieś w maju. ;)Choć może jak będę sama w weekend to w sumie tak na krążenie, ku zdrowotności... :angel:

Ḍryāgan, Może też się podłączę pod ten minimalistyczny styl. Będziemy się komunikować poza słowami... :105:

Purpurowy, Wszystko ok, ale te nożyczki chirurgiczne... :zonk:

Nadal ekstatyczny z powodu swojego autka? :great: Ma już imię?

misty-eyed, O tak, do jogi poza domem też dojrzewam, jest daleko ode mnie taka polecana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to super :great:

:yeah:

Purpurowy, Wszystko ok, ale te nożyczki chirurgiczne... :zonk:

Nadal ekstatyczny z powodu swojego autka? :great: Ma już imię?

Wymyśliłem już nawet historię, że tego samochodu używał wcześniej jakiś ruski gangus powiązany z handlem ludzkimi organami, stąd te nożyczki. :mrgreen:

Co do imienia, to jeszcze nie wymyśliłem, ale z drugiej strony nie wiem czy wymyślać imię dla samochodu, którego marka sama w sobie jest kobiecym imieniem i swoją nazwę zawdzięcza właśnie imieniu córki założyciela? :mrgreen:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Merc%C3%A9d%C3%A8s_Jellinek

O kurczę, doczytałem do jakiego konkretnie zabiegu używa się tego typu nożyczek. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

Purpurowy a nie chcesz odsprzedać tych nożyczek ? Jestem Ginekologiem :mhm:

Ogólnie bym odsprzedał, ale nie wiem do końca co się z tymi nożyczkami działo przez ten czas, wiesz, dla dobra pacjentek myślę że lepiej by było gdybyś zdecydował się na kupno nowych. ;)

Dzisiaj o 15:00 mija czwarta rocznica mojej pierwszej rejestracji na tym forum. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To do czego te nożyczki? :bezradny:

To nożyczki typu Braun-Stadler, wykorzystywane podczas zabiegu episiotomii. :mhm:

matko jedyna, czy to było auto klinika?

Przypuszczam że gdybym teraz zapytał poprzedniego właściciela, to pewnie udało by się znaleźć jakieś logiczne wytłumaczenie. ;) Może np. miał znajomego ginekologa, podwoził go, nożyczki po drodze wypadły i już zostały w tym samochodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja właśnie nie pamiętam tytułu, ale było coś o dziewczynie, która miała urodzić jakiegoś demona czy inną ośmiornicę.

ja nie wiedzualam ze to raper

I to jeden z niewielu białych raperów, którzy tworzą coś, co nie jest nędzną podróbką amerykańskiego rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Ludkowie!

Widzę temat nożyczek wciąż żywy. ;) Od nożyczek do rapu... Droga myśli ludzkiej jest niezwykła. :D

Ja dziś trochę zalatana, bo z rana do lekarza, potem Rossek ( wszak dziś rozpoczęła się wielka przecena, trzeba było zawartość kosmetyczki uzupełnić ), potem praca, potem wysikać i nakarmić psa i z powrotem do pracy, miałam dziś ekstra robotę, wolałam tak, niż śmigać jutro.

Teraz zalegam z herbatką i przygotowuję się psychicznie :smile: na jutrzejsze odgruzowywanie chałupy, bo bałagan mam okrutny.

Ale potem to już weekendowy luz... :105:

Mam nadzieję się wyspać tej nocy, bo tak niekoniecznie mi się to dziś udało.

I tyle u mnie. :smile: A jak Wasz wieczór?

Purpurowy, Wiedziałam, skąd nazwa Mercedes. Myślałam, że jakieś pieszczotliwe zdrobnienie chociaż będzie... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od nożyczek do rapu...

To przez Słonia...

Myślę, co dalej z dobrze rozpoczętym wieczorem. Muszę być na jutro czysta, schludna i przygotowana, ale wolałabym sobie coś pooglądać. Wiecie jak to jest z przygotowaniem psychicznym, miałam mieć trochę wolnego przed jutrem, ale dzisiaj i wczoraj wydzwaniali, tak że chcąc nie chcąc działam wielokierunkowo, a powinnam już być skupiona na jednym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy do Mercedesa: Merci tylko błagam Ciebie nie uderz nigdzie. Masz już swój wiek i ciężko Ciebie będzie potem poskładać :mrgreen::D:lol::smile:

Spokojnie, to W124, w razie zderzenia z innym samochodem... spycha go i jedzie dalej. :mrgreen:

Dokładnie ten egzemplarz jakieś dwa miesiące temu przejechał na wylot przez płot sąsiada. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi