Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ale cisza...

Dzień okropny, ale już się kończy. Mam na myśli pogodę.

A ja zauważyłam u siebie pozytywne objawy. Wychodzę mimo wszystko- słaba pogoda, złe samopoczucie.

Chcę aktywnie żyć, zaglądać wszędzie tam, gdzie mam ochotę i potrzebę.

Skoki poprawiły mi humor znacznie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, niestety, na to się zanosi. Kraft jest dobry w tym sezonie akurat, to się zmienia...

Dzisiejsze skoki, mimo przerw, były emocjonujące bardzo.

Fajnie, że drużyna trzyma poziom. Kiedyś można było o tym pomarzyć. Widać, że tworzą fajny team, chyba lubią się nawet. Uśmiech Kota bezcenny :mrgreen: Zmiana trenera zdziałała cuda. To dzięki Adamowi Horngacher jest trenerem naszych Chłopaków.

neon, dziękuję, progres odczuwalny, mimo różnych stanów lękowych jeszcze obecnych oczywiście, a to mi przeszkadzało od lat najbardziej

mhrps, a ja, dzięki wskazówkom kosmostrady, bym szukała kawy południoamerykańskiej, znalazłam super kawę Arabikę z Brazylii o niskim stopniu kwasowości, polecam sklep i kawę: https://www.tommycafe.pl/pl/ameryka-poludniowa/309-kawa-brazylia-santos-sc-17-18.html dla osób zalogowanych cenna troszkę niższa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Pusto wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie... :P

Wczoraj lało cały dzień, musiałam realizować swoje plany za kółkiem. A wiecie, jak lubię teraz prowadzić samochód... Ale udało się , kilka miejsc ku przyjemności zaliczyłam, łącznie z herbatkowaniem u koleżanki, która mnie zaprosiła na podziwianie swojej sypialni po remoncie. Nawet wypuściłam się poza swoją strefę komfortu, a co... :great:

Miałam chwilę telepawki, bo tak mnie zastawili w pewnym momencie, że kurka nie było jak wyjechać. A mój organizm reaguje teraz na takie sytuacje, jakby od tego manewru zależało moje życie. :roll: Aż mi noga zaczęła latać na sprzęgle i potem się zalałam. Dałam radę, ale już w lekkim dole chciałam wracać do domu, ale myślę sobie - o nie, nie, nie, tak pogrywać nie będziemy. :pirate:

Wieczorem z menszem udaliśmy się do marketu na romantyczne oglądanie muszli klozetowych... :mrgreen:

No i tak sobota minęła. Dziś nadal buro, zimno, chyba będzie trzeba do kina pójść.

Miłej niedzieli! Popiszcie co tam u Was.

misty-eyed, Też najbardziej lubię łagodną arabikę brazylijską. Żaden ze mnie znawca, czy smakosz, tylko jest delikatna dla mojego serducha i żołądka. Kolejny worek kawy mam mieszankę arabiki z robustą, bo chłopaki tez mają prawo wypić coś co lubią. Ja po prostu będę dla siebie ustawiała najmniejszą moc.

neon, :papa: Co tam dziś u Ciebie?

Widziałam ten nowy model kibelka - bez kołnierzowy, niby łatwy do czyszczenia. O tym mi mówiłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, czesc, u mnie nic szczególnego, nauka języka ang. i wróciłem do morsowania :D dzisiaj w nocy przebudziłem sie o 4 bo tempe spadła poniżej 15 stopni i chyba organizm zaalarmował mózg że coś idzie w złym kierunku :D ale po takiej nocy czuje sie lekko i świeżo. kibelka nie widziałem, to mi szwagier opisywał, ale teraz sprawdziłem, bo podałaś profesjonalną nazwe "bezkołnierzowy", dobrze wiedzieć, to coś takiego?:

Rimfree%20-%20miski%20WC%20bez%20kolnierzy%20od%20Kolo%20-2.jpg?1474010367771

wygląda ok, nie ma tych niedostępnych miejsce gdzie mogą żyć sobie bakterie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,ten wc wydaje sie być dobrym rozwiązaniem, a wy wybraliście już coś? jak przyjdzie lato to pewnie bedzie cięzko, już teraz odczuwa różnice w źle wentylowanych, czy zbyt ciepłych pomieszczeniach. jednak odczuwam różnice gdy mam ciągły dostęp do świeżego powietrza i tą cenę jestem w stanie zapłacić.

stoch dzisiaj wygrywa i ma szanse na puchar świata, szykuj a sie arcyciekawe zawody w planicy :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

neon, dziękuję za uznanie :lol::mrgreen:

Ja też bardzo źle się czuję w pomieszczeniach zbyt ciepłych, już o tym wspominałam, ale muszę mieć optymalną temperaturę w granicach 18-19oC.

Wiecznie wietrzę, otwieram, zamykam okna, zwariować można...

Co do dzisiejszych zawodów, to faktycznie zakończyły się cudownie dla Stocha, walka o kryształową kulę będzie interesująca :lol: Miejmy nadzieję, że wiaterek nie zaskoczy i nie zepsuje imprezy :mhm:

Co rok, po zakończeniu zawodów, przed długi czas brakuje mi tego sportowego widowiska :roll:

kosmostrada, ważne, że we dwoje spędziliście czas, cel nieistotny :D

Ja kiedyś myślałam, że kawa w ogóle nie jest dla mnie, bo bardzo nie lubiłam tego kwaśnego smaku.

Niedługo 6 dziesiątka mi stuknie, a dopiero dowiedziałam, że jednak tak nie jest :mrgreen:

Ciekawa jestem, na co wybraliście się do kina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, mieszkam na warmii i jeszcze nie widziałem smogu na żywe oczy ;)

misty-eyed, jajć, zimna kobieta z ciebie, ja mam w ciągu dnia 19 i czasem robi mi sie zimno ale mysle że jak zrobie progres to przy takiej temeperaturze bede po mieszkaniu smigał na waleta :D

mirunia, witOj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dobrze, że zajrzałaś tutaj, myślałam o Tobie i trochę się martwiłam, że nie pokazujesz się. Czyli w jako takiej formie wracasz do pracy :!: Miejmy nadzieję, że będzie to lepszy tydzień dla Ciebie...tego Ci życzę!!!

neon, no właśnie gorąco mnie rozpiera, dlatego lubię chłodne powietrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi