Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Śpiewanie jeszcze nie jest karane więzieniem.

A w Auschwitz Birkenau pamięć o ludziach jest tak silna, że raczej się człowiek nie oderwie.

Ale jakaś hodowla węży albo minerałów to ok.

NATYCHMIAST zmień obiekt w którym są podobnej maści instruktorzy bo pamięć ci zajedzie w kilka dni i będziesz nie do życia.chodzi oto zzebyś spełniała sie w pasjach ktore ci ułatwią przeżycie kolejnego poranka a nie o strach przed niepoczytalnymi pojebusami którzy nie powinni żyć

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co by tu zjeść?...

Bataty zawijane w bekon.

Wysłałam podanie o pracę, zaznaczyłam, że jestem z polecenia i niech mielą korpo młyny.

A tu super manuk dla ludzi o mocnych nerwach: http://www.hollywoodgossipwire.com/celebrity-style-news/rhea-the-naked-birdie-is-bare-and-doesn%E2%80%99t-care

(Spoiler: sympatyczna papużka, której z powodu choroby wypadły pióra, dlatego jest trochę niestandardowa).

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hejo, no to tobie dajemy ksywke pod avatarem korzeniowski, albo zdrobniale korzeń ; -D a buty wygladaja tak;

bf740f77ad34b2483dced2c8ac2322d0.jpg

TAK :evil: ostatnio kupilam za 42,50 i po poltorej miesiaca przetarla sie w nich podeszwa :evil:

teraz chodze w nich tylko w pracy

dlatego niektórych nie stać kupować tanie produkty :P

Nie zgadłeś, Xbox 360.

xbox sux, playki the best.

hania33, witOOOj.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to by sie zgadzało bo mam znak zodiaku wodnik.

cogito ergo sum

mysle że mistyk powiedziałby na odwrót.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi