Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, tosia_j, kosmostrada, Witam moje Drogie Panie :D

Ja też przeżyłam już tu kilka zmian. Każda jest inna, bo właśnie ludzie się zmieniają, jak to w życiu bywa!!!

Przez te lata nauczyłam się jednego - ludziom łatwo przychodzi ocenianie innych, ale nie potrafią przyznać się do swoich błędów, nie biorą pod uwagę, że to forum dla ludzi chorych, w różnym stopniu, o różnym poziomie wrażliwości i kultury. Ja sądzę, że próba zrozumienia innych jest istotna, w każdej sytuacji, a nie koncentrowanie się tylko na sobie. Są na Spamowej osoby, które z właściwą subtelnością potrafią zwrócić uwagę, wskazać błędy, i takich ludzi cenię i szanuję, bo bez nich zapanowałby tu całkowity chaos. Ze zrozumieniem trzeba omijać osoby problematyczne, ale czasem trzeba też je wesprzeć.

tosia_j, miejmy nadzieję, że to już koniec tej sprawy... ;)

Niedługo wychodzę na kawę, do Syna i Synowej :yeah: i Wnuka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim niewitanym! :papa:

Dzień był dzisiaj piękny, ale dla mnie okazał się później dość ciężkim. Tak mnie głowa rozbolała ok. 10ej, że nie widziałam na oczy... prochy jakoś późno zaczęły działać i bardzo się namęczyłam. Chyba dzisiaj było zbyt wysokie ciśnienie, bo aż 1036 hPa, a ja z trudem takie znoszę.

Teraz głowa ciężka i nijaka, a ja pijana...

kosmostrada, Ciebie też widzę nie ominął ból głowy, ale pięknie sobie poradziłaś tym środkowym palcem... może to sposób!

Ja nawet nie bardzo mogłam się nafotonować po pracy, bo zakupy najpotrzebniejsze zrobiłam w swoich sklepach, a te większe odłożyłam na jutro.

Więc słońca miałam już mało i było takie słabiutkie po 15.

Kosmo, może teraz ta maseczka od kosmetyczki "ugasi" tę alergię na buzi, dobrze, że pokazałaś.

Zmiany personalne, nowy charakter...

Zmiany personalne owszem. Wiele osób już się tu przewinęło i były sympatyczne, bez problemów, nie narzucające się, a z umiejętnością wtopienia się w klimat i charakter Spamowej. Właśnie ten klimat jest istotny, i którego tak bronimy.

tosia_j, :D ale dzielnicowy chyba zrozumiał i nie miał za złe Domikowi tych "pieszczot"?

Szybko i sprawnie poszło rano z tymi "przybiegłymi", ważny będzie finał sprawy.

misty-eyed, przyjemnego kawkowania z Rodzinką! :papa:

neon, :nono: Ty wkrętaczu! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór,

Wczoraj się poczęstowałam nasennym od mamy, to mi było lepiej.

Dzisiaj przed pojechaniem do uczniów miałam ważną misję, znaleźć mulinę w tym samym kolorze. Robię cytat na ścierce. Dopiero w trzeciej pasmanterii trafiłam. Myślałby kto. Kolor ciemno czerwony :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wiejski, pozostalych tez witam

kupilam jednak ta bluzke czarną w roze jesli kto pamieta, bo dzis jade do chorujacej kolezanki, a nie chcę ją straszyc głęboka, pełna czernią. nie moge spac ze zdenerwowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Wybieram się właśnie na długi spacer do Kauflandu, piękne słońce, trzeba skorzystać. Czekałam, aż zrobi się ciut cieplej, coby mnie mróz nie ścinał za bardzo.

Zamarynowałam skrzydełka, będę później piekła z kartofelkami, zrobię też buraczki na ciepło. :yeah:

Chałupa odkurzona, więc spokojnie mogę "przemarudzić" sobotę.

cyklopka, widzę, że po trudach, ale zdobyłaś tę mulinę... to teraz haft pójdzie do przodu. :great:

Miłej soboty Spamowiczom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez te lata nauczyłam się jednego - ludziom łatwo przychodzi ocenianie innych, ale nie potrafią przyznać się do swoich błędów, nie biorą pod uwagę, że to forum dla ludzi chorych, w różnym stopniu, o różnym poziomie wrażliwości i kultury. Ja sądzę, że próba zrozumienia innych jest istotna, w każdej sytuacji, a nie koncentrowanie się tylko na sobie. Są na Spamowej osoby, które z właściwą subtelnością potrafią zwrócić uwagę, wskazać błędy, i takich ludzi cenię i szanuję, bo bez nich zapanowałby tu całkowity chaos. Ze zrozumieniem trzeba omijać osoby problematyczne, ale czasem trzeba też je wesprzeć.

Chyba ten tajemniczy tekst jednak wypłoszył Spamowiczów... :bezradny::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi