Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry polska! jaK siE BaWicie???!!?!

BratKat, niestety są własnie tacy prowokatorzy, ale z drugiej strony to dobrze, bo wymuszają tym używanie głowy a nie mięśni. teraz za wszystko mogą cie posądzić.

neon, jaka znowu rurka od wanny? :blabla:

najważniejsze że jest, bo jak by nie było to wtedy byłyby dopiero bigos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Cyklopka a czemu się boisz spać ? :(

Neon, no właśnie po latach nauczyłem się, że nie wszystko pięść rozwiążę :twisted::mrgreen::lol::D:smile:

Jak już w ostateczności lać, to bez świadków w ciemnym miejscu, najlepiej w krzakach. Łu bu du... :D

Polska To My, a nie Donald Tusk i jego Wszy :!::twisted::mrgreen::D

Tak to leciało :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwała i cześć Państwu ;)

Z lat 90. to ja pamiętam Disco Relax i snaki Star Foods :P I trzepak na podwórku na którym bujałem się jak małpka. Raz spadłem ;) I Kopernika na banknocie 1000 zł.

Teraz Ciebie ktoś zaczepi, spuścisz mu manto, Cie poda do sądu i jeszcze on stanie się ofiarą

To się nazywa przekroczenie granicy obrony koniecznej :mrgreen: Z tym laniem w krzakach to bym uważał. Nigdy nie wiesz, czy nie jesteś obserwowany przez Wielkiego Brata. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Kamery są wszędobylskie. A nawet nie wiesz, jaką "apkę" ma zainstalowaną w smartfonie Twoja ofiara i co ona (apka) potrafi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, pamiętam. A Lody na patyku kto pamięta? :mrgreen:

[videoyoutube=qnpaJ7TM2is][/videoyoutube]

kosmostrada, oj tam, nie przejmuj się politykowaniem na Spamowej. Też tego nie lubię :roll: Jakby człowiek miał mało własnych zmartwień... Ale powspominaj z nami lata 90. ;) Od razu się lepiej poczujesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Wczoraj nie odzywałam się, bo byłam długo poza domem, wróciłam zmęczona, śpiąca /noc słabo przespana/, ale zadowolona, że załatwiłam wiele, m.in. mammografię, kilka rzeczy do kuchni kupiłam, takie drobiazgi, ale wiadomo-i to cieszy kobietę :)

Byliśmy też w centrum po tytoń fajkowy, ale niestety jest ogólny brak na rynku /oczywiście tego, którego poszukiwaliśmy/.

Wyprawa do śródmieścia jest niezwykle wyczerpująca, bo są potworne korki w związku z budową kolejnych nitek metra...

Dzisiaj byłam w bibliotece, zgodnie z planem. Tym razem zarezerwowałam książki, wyszukałam w katalogu on-line. Ucieszyłam sie bardzo, bo zdobyłam jedną z książek OSHO, a także kilka nowości.

kosmostrada, wspominałaś wczoraj /chyba?/ o olejkach ajurwedyjskich. Także korzystam z nich, mam sklep mieszczący w kwiaciarni cmentarnej :roll: , zamawiam przez internet i odbieram tam osobiście. Ciekawa jestem czy ceny zbliżone do Twoich?

http://www.shea.pl/ajurweda,48.html Polecam też pasty Himalaya, stosuję od dawna. Te pasty są dostępne w wielu miejscach i są tańsze. Ja kupuję zazwyczaj w doz.pl.

Spokojnego wieczoru życzę Wszystkim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Rolosz, tego to nie wiedziałem że aż tak te telefony zaawansowane technicznie :shock: To, ze kamery prawie wszędzie to wiem.

Tosia_J Tak, wiem o czym piszesz. Znam takie przypadki, gdzie typ się pociął i zwalił na rywalizująca ze sobą grupę :twisted:

Neon, tak :D nawet Big Cyc fajną piosenkę niej śpiewał i podała ich do sądu he he. W sumie, fajna babka z Shazzy była :D Bierz co chcesz ! to był Hicior wszędzie grany :mrgreen:

Kosmostrada przepraszam :(

Cyklopka nie wchodzi, bo znowu wspominamy :( Przepraszam, dureń ze mnie :twisted:

Dziękuję i również Miłego wieczoru Forumowicze :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka a czemu się boisz spać ? :(

Bo jak śpię, nie reaguję na bodźce, nie mam kontroli.

Z lat 90. to ja pamiętam Disco Relax i snaki Star Foods :P

Wtedy disco polo było lepsze, wesołe, romantyczne, sympatyczne, nie takie wulgarne jak teraz :nono:

A ja nienawidzę lat 90,wtedy miałem koszmar w domu i szkole.Tak,to jest,jak jesteś nieakceptowany.Boś chory i inni niż wszyscy.

Źle wspominam inne dzieci, ale chrupki i programy telewizyjne ok.

kosmostrada, wspominałaś wczoraj /chyba?/ o olejkach ajurwedyjskich. Także korzystam z nich, mam sklep mieszczący w kwiaciarni cmentarnej :roll:

Może oni tam reinkarnację robią albo inne mumie?

Melduję, że się nawaliłam jednym piwem ciemnym z wędzoną śliwką i nie nagrałam wiekopomnego singla, bo kolega zrobił podkład pod inną melodię i dopiero na pianinku rekonstruowaliśmy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, yo, kupe lat, ooo widzimy interesujemy sie osho, ciekawy człowiek, bardzo kontrowersyjny, a widziałaś jego ostatnie dni gdy był już strasznie struty? buzia uśmiechnięta od ucha do ucha, mistrz!

BratKat, no a jak a kto śpiewał makube? makumba makumba makubaska, polska afryka afryka pooooolska :D i kazik kupiłem czarny ciągnik i piasecki dawał, z "budzikom śmierć".

tosia_j, myśle że przesadzasz, kolega przeprosił i dostał jeszcze burę :bezradny:

cyklopka, e tam teraz są lepsze piosenki disco, np martyniuka, która ma prawdziwy talent do takich disco hitów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi