Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wcześniejsza alfa była taka sama też v6, ale bardzo się popsuła od nie jeżdżenia. Chciałem taką samą bo raz moc a dwa brzmienie tego silnika. Spalanie wyszło 17 litrów na trasie gdzie 40% czasu stoi się w korku. W czasie jazdy nocą około 12 l. Do wczoraj się tym przejmowałem. Teraz jak trochę się nim pobawiłem mam to w d.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wcześniejsza alfa była taka sama też v6, ale bardzo się popsuła od nie jeżdżenia.

A to ciekawe, ponoć najbardziej pożądane auta to te od emeryta niemieckiego co tylko do kościoła w niedzielę posuwa :D

No ale jest zabawa, włoskie auta są piękne (z małymi wyjątkami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to auto jest ze Szwajcarii, ale jak jechałem je kupować to o tym nie wiedziałem. Dowiedziałem się na miejscu. W tym samochodzie wszystko działa. W tych moich poprzednich zawsze coś nie działało. Zazwyczaj jakiś drobiazg czyli otwieranie tylich szyb itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie jestem na bieżąco-to oznacza, że dał znać o sobie?

Generalnie to nie. Znaczy nie dał znać o sobie, jakiś czas temu sam go odszukałem. Trochę się zeszło, ale trafiłem na kogoś, kto zna kogoś, kto był z kimś z kim mój brat wyjechał do Paryża i udało mi się zdobyć jego numer. I dzwonię co jakiś czas przez Skype na telefon, bo tak jest dużo taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halucynka, zazwyczaj tak, ale nawet jak nie ma samopoczucia, to sie przełamuje i zawsze coś tam wystukam na klawiatrzue ;)

mirunia, i to jak, w sumie wczoraj 3/4 zjadłem i jeszcze została mi 1/4 blachy, z czego sie bardzo ciesze i zostawiam sobie ją na kolejszyn mmmmhmmm mmmmm :D

BratKat, bing bing :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi