Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zagłosowałam na 3 koleżanki, 2 kolegów.

Dzisiaj kupiłam płytki do łazienki, trzy rzędy czerwonych, dwa rzędy czarnych, cztery rzędy białych licząc od dołu.

Brzuch mnie bolał okrutnie, wzięłam leki, siedzę i wyszywam, by się cały tekst zmieścił na ścierce, każda litera miała właściwą liczbę kwadracików, wymaga to mega koncentracji.

Przesyłam manuki:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano poniosło, ale prozdrowotnie. :smile: Pooglądałam w drodze powrotnej różne pierdółki w sklepie z różnościami ( boszsz jakie super notesiki można sobie sprawić...), poszłam do Rosska po zapas chusteczek ( ktoś twierdzi, że katar trwa tydzień? :evil: ) i dostałam dwie próbki :great: , popaczyłam na sztukę przez szybę, bo już była zamknięta galeria, ogólnie posnułam się po mieście oprócz buszowania w bibliotece. Słowem zmieniłam obrazki w głowie. :smile:

O, kocio robi podobny numer do mojego psa, który przyłazi, wtula się i kładzie głowę na klawiaturze. I nawet pogniewać się nie można - bo robi słodkie oczy pt. "bardzo Cię kocham, wiesz?"... :D

tosia_j, Chciałaś zwierz plus Mirunia - mówisz- masz... kot i pasiasta Mirunia są? Są. :D

cyklopka, Ale takie jakieś zwyczajne te manuki... ;)

Znaczy łazienka będzie takim nawiązaniem do kuchni?

rolosz, :papa: Dawno Cię nie było. Jak mija weekendzik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nic nie oszukałam, to też rzetelne zdjęcie robione moją komórą. Może trochę nieostre. :bezradny:

kosmostrada, toś sobie fajnie połazikowała po mieście i oblookała pierdółki - to próbki perfum dostałaś w rossku? :D

Już się wygrzałam w kąpieli, w świeżej piżamce miło i przyjemnie jest się poszwendać. :D

cyklopka, śliczny ten pierwszy manuk. :D A łazienka może być bardzo ciekawa w tych kontrastach. Na początku wszystko będzie Cię bardzo cieszyło, bo Twoje i tylko Twoje, wg własnego upodobania. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!!!

Na pewno mój Cziko wymiótłby konkurencję :D

Jednak moja głowa naprawdę choruje....wystarczy kilka ciepłych zdań od osoby, od której rzadko to słyszę, a dodam, że chciałabym, a ja już cała w skowronkach, pełna nadziei, uskrzydlona...to normalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, wiem, niestety ;)

Że opium - nie wiedziałam.

neon, super :great: Nie umiem tu zamieszczać zdjęć, choć Mirunia uczyła mnie, nawet udało mi się raz, ale nie pamiętam już, bo moglibyście podziwiać moje maleństwo :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi