Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, sam bym się chciał kiedyś nauczyć na gitarze grać, ale w jeden dzień jest chęć a w drugi nie :twisted::mrgreen:

Jestem samoukiem, jeżeli chodzi o śpiewanie od wielu lat... :twisted::mrgreen::lol::D:smile:

Trzeba dzisiaj się wybrać ścieżką leśną a może więcej Zwierząt spotkam :P

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, lubię niebieski kolor, zimę i mróz, to może być i królowa lodu :D Ale to jedynie moja zewnętrzna powłoka, warstwa :roll:

tak po waszych avatarach mi sie skojarzyło, wiem że macie ciepłe serduszka ;)

ja sie też pisze na chórlane śpiewy bo solo to cienko przędę

ogólnie dzisiaj mam strasznego muła, własnie osbie wycisnąłem sok z marchwi i jabłka i mam nadzieje że zdziała cuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neon, tak owszem wiem, że w Afryce ( bardzo daleko mi do niej, nie tylko kilometrowo ) :D maja rozśpiewane Kościoły. To jest akurat fajne. Mogli by u Nas też to wprowadzić :mrgreen:

A Ty nie mówisz o zielonoświątkowcach bardziej (lub o wspólnotach o charakterze pentekostalnym)? U nas też są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neon, tak owszem wiem, że w Afryce ( bardzo daleko mi do niej, nie tylko kilometrowo ) :D maja rozśpiewane Kościoły. To jest akurat fajne. Mogli by u Nas też to wprowadzić :mrgreen:

Polacy stracili umiejętność wspólnego śpiewania, dopiero na warsztatach śpiewu tradycyjnego odkrywamy dawną kulturę ludową i poczucie wspólnoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi