Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa przydziałowe mandaty w sejmie dla Mniejszości Albańskiej :lol:

Po paru godzinach do mnie dotarło, że skoro kolega pisze z takimi żartobliwymi pretensjami czemu mnie nie było kiedy się pojawił z niespodziewanymi odwiedzinami w pracy, to znaczy, że ewidentnie coś kombinuje. Mało konstruktywnie, bo się kolejny raz minęliśmy, ale kombinuje. :mrgreen: Ja bym na jego miejscu pewnie się zachowała podobnie (ach, cóż za "przypadkowe" spotkanie, o ileż lepsze od jakiegoś prostackiego dzwonienia telefonem), dlatego mnie to tak bawi. :lol: Niech on tyle nie myśli, bo sobie jeszcze krzywdę zrobi. :hide:

W każdym razie:

angry_grumpy_cat_good2ppde.png

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wszystkie postulaty są jak najbardziej poważne i rozsądne...zupełnie nie jak Partia Popierdolonych(?)

Moim postulatem jako ministra rolnictwa jest pomysł, żeby w święta narodowe wszyscy nosili gumofilce, jako element stroju narodowego.

No to już jest coś (!)

Ja proponuję aby wszyscy obywatele zmienili swoje imiona na psie i kocie,zwierzęta zaś nazywali swoimi dawnymi imionami,np.Gosia-Zosia-Kasia-Szymon-Karol -Jarek itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się nie chce paru ostatnich obrazków wygooglać, że tylko siedzę i odświeżam internety,..

Jutro przyjeżdża wujek były polityk z ciocią ordynator psychiatrii, mam nadzieję, że jak wrócę z zajęć to ich nie będzie. Lubię ich, ale nie lubię niezapowiedzianych wizyt.

Zaraz mnie coś trafi, bo rano i wieczorem zawsze mi zimno w nogi. Nogawki getrów czy piżam są za kolano, skarpetki do kostki i większa część łydki na wierzchu. Owijanie się kocem nie jest zbyt praktyczne :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi