Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, kosmostrada, Purpurowy, wiatm Was i wszystkich, którzy są nieujawnieni :D

Dzisiaj naprawdę ciężki dzień. Wyspana w końcu, miałam plany, ale mogłam jedynie wyjść z Mężem do kardio i po zakupy, a plany związane z oddaleniem się znacznym od domu, niestety nie wyszły. Musiałam zrezygnować, bo coś mnie chyba też zaczyna łamać. Bałam się więc, nie chcę być znowu zaziębiona...

Mam w planie fryzjera, ale dopiero po 14, bo pani wzięła urlop-dostałam do niej namiar od Teściowej Syna. Podobno dobra i niedaleko..

Odczuwam lekki niepokój, może to stan podgorączkowy? Poczekam, wieczorem sprawdzę :(

Mój pieseczek jest przeszczęśliwy, bo znów jest najważniejszy w domu /Wnuczka nie będzie do 15/ :lol:

Ludzie na ogół nie lubią pekińczyków, ale wierzcie mi, one tak bardzo kochają domowników, okazują to bez przerwy...określenia- wredne, złośliwe, są nieprawdziwe. Oczywiście, są nieufne, ostrożne, bo mają kocie cechy. Jestem szczęśliwa, bo znowu udało mu się wyjść z kryzysu :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nieba leci coś dziwnego, wielgachne krople, chyba były wielkimi płatkami śniegu, który po drodze się roztopił. Niestety musiałam wyjść z psem. Ale po co wziąć parasol - wróciłam przemoczona i zziębnięta. To sobie zrobiłam gorący prysznic. Pies ( mokry) skorzystał z okazji i cichcem przemknął do sypialni zakopać się w kołdrze dla rozgrzania. :hide: Muszę zmienić pościel... :evil:

mirunia, Dobrze, że zapasy miałaś. Będzie dobrze, tylko się oszczędzaj. bo jak znam Ciebie to w weekend wpadniesz w porządkowy szał. ;)

Aluś, Trzymasz się jakoś? :(

Infinity, :papa:

Carica Milica, Sama robiłaś sushi? Ja raz się odważyłam i nawet wyszło całkiem całkiem. :105:

misty-eyed, Cieszę się, że fryzjera znalazłaś i zrobisz się na bóstwo! :great:

Tfu tfu, niech Cię nic nie rozłoży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Chyba intuicja dobrze Ci podpowiada, wszystko po kolei.

Nie wiem, co się terapeutka dziwi, że randka może poczekać :mhm:

cyklopka, tak, mam jeszcze stary termometr rtęciowy - ponoć najlepszy.

Na elektronicznym mam zwykle 35,6*C, na rtęciowym dokładnie tyle, na ile się czuję.

Obstawiam, że dzisiaj nie będzie spania z nerwów :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc Kochani:********

Ja dzis mialam mega aktywny dzien w pracy , bylam nawet w UM z papierkami od nas firmowymi wiec mialama spacerek i to w ladnym miejscu bo bulwarami wislanymi. Tylko wialo strasznie.

A po pracy zaleglam na wersalce i obejrzalam sobie do konca caly sezon pierwszy "Mostu nad Sundem"

mirunia ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz:********

Mnie cos lapie i sie z leksza bojam bo naokoło wszyscy pochorowani.

kosmostrada jakie ksiazki z biblioteki nabralas?:********

Carica Milica:******** prosze o przepis na sushi. :angel:

Ide zaraz doczytac ksazke do konca a jutro zamierzam isc na chokolade z kolega ale nie wiem czy mi sie uda , do kitu sie czuje psychicznie. mam rozkminki --- dlaczego sie musze kur...wa meczyc z zaje ....ana choroba do konca mego zywota!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem genialny! Siedzę przed komputerem i słucham sobie muzykę przez słuchawki i chciałem ją zatrzymać, więc szukam okna odtwarzacza, ale za nic w świecie nie mogłem go znaleźć. Aż po kilku minutach zorientowałem się że muzyka leci z słuchawek, które mają wbudowany odtwarzacz mp3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, całkiem dobrze. Blog nawet olałem i z nieskalanym myślą czołem patrzę w monitor. Czy jakoś tak.

cyklopka, cieszę się, że Ci się udało.

P.S. Dopiero doczytałem, że zdrowie szwankuje - trzymam kciuki.

Wszystkim dobrego wieczoru życzę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, ja nie mam gorączki, komentowałam tylko ogólne prawdy o termometrach.

Z nieba leci coś dziwnego, wielgachne krople, chyba były wielkimi płatkami śniegu, który po drodze się roztopił.

Każdy deszcz jest śniegiem, który się roztopił w powietrzu. Woda w chmurach musi skrystalizować, żeby się zebrać w większe zlepki i mieć ciężar, żeby spaść. Nie dotyczy deszczów równikowych. bo one są z niższych chmur i powietrze jest znacznie cieplejsze.

cf66a219dc0797bd57cafa2a15e37728.jpg

Dobra, dzisiejszą przygodę autobusową opiszę wam jutro jak przeżyję jeszcze jutrzejszą.

Jutro mam przechlapane jak krokodyl, bo muszę być w dwóch miejscach na dwóch końcach miasta. Będzie bilokacja, teleportacja, no i oczywiście negocjacja typu "Doceniam co pani dla nas robi, ale muszę jechać do pracy, bo nie mogę sobie nie przyjechać do pracy".

Znajoma blogerka napisała kolejny artykuł o śmierci swojego męża (bardzo młodo zmarł, bo mukowiscydoza) i tak mnie to jakoś dotknęło, że ludzie to się nie boją kochać, nie boją żyć.

A ja to nawet nie powiem, że życie jest krótkie, chodźmy na herbatę.

I nawet się spać boję iść.

Teraz mi jest smutno, ale nie depresyjnie, tylko tak po ludzku.

I strasznie peniam przed jutrem, bo nie chcę ani pracy stracić, ani praktyk zawalić :zonk:

Jak mi się uda wszystko ogarnąć, to się jutro nawpierdzielam pączków dla ukojenia nerwów :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:********

A ja mam wkurwa od wczoraj i juz zniesc nie moge tego zycia z choroba.Jak to ma tak juz do konca wygladac to nie chce mi sie zyc.

Terapia chyba walne bo moim zdaniem nic nie wnosi i juz nie wniesie . co miala wniesc to wniosla a jezdzic i czas tracic to jakos mi sie nie chce.

Wkurza mnie to ze moja dereala mnie wcale nie opuscila i lapie mnie nawet wtedy gdy wydaje mi sie ze jest ok i czuje sie niezle i nagle jebbbbb ! --- jestem w innym swiecie i wszystko jest obce.

Wczoraj np mnie tak w pracy zlapalo czym mnie wkurwilo i zdolowalo.

Zycze WAm milego dnia i paczka dzis nie jem zadnego jakby sie ktos pytal. na fit nie mam czasu zeby zrobic a inne z wykle to sam tluszcz i milion kalorii a ja chce miec swoja figure do poznej starosci ;) chociaz z tego sie bede cieszyla skoro np ze zdrowia nie moge .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej ;) Taki przepis na pączki to fit?

Pączki, tylko pieczone w piekarniku., które maja około 150 kcal

Składniki

60 dag mąki tortowej tortowej + 3 łyżki na zaczyn

5 dag świeżych drożdży

200 ml mleka

15 dag masła

4 żółtka

10 dag cukru + 1 łyżka cukru na zaczyn

1 cukier waniliowy

1 opakowanie marmolady

cukier puder

http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/paczki-fit