Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, No miss forum. Toć nasza Cyklopka triumfuje i Carica ma dużo głosów. :105: ( moje piękne faworytki ;) ) A Ty głosowałeś?

Bluepb, Z nerwów wskoczyło, lub z za szybkiego ponownego pomiaru. Nie baw się ciśnieniomierzem... :nono::D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No miss forum. Toć nasza Cyklopka triumfuje i Carica ma dużo głosów. :105: ( moje piękne faworytki ;) ) A Ty głosowałeś?

Aaa, o to chodzi. Nie głosowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrciłem na weekend do chaty. Zarobki w Niemczech 4,5 razy większe niż w polsce, do tego taniej w sklepach i jak tu nie emigrować :roll:

Wenlaflaksyna, Mirtazapina i symbolicznie Metylofenidat

''Jak możesz twierdzić, że kochasz jednego człowieka, skoro na świecie jest dziesięć tysięcy ludzi, których kochałabyś bardziej, gdybyś ich kiedyś poznała? Ale nigdy ich nie poznasz.''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :105:

cyklopka, Syndrom końca ferii? ;) Tulam Cię Kochana, daj brzuszkowi ciepłego rumianku czy coś... :bezradny:

Wróciłam z kina zadowolona, bo film dobry i wytrzymałam do końca seansu, tylko z jednym wyjściem :roll: , aczkolwiek nie wiem, jak długo mi jeszcze starczy sił, żeby ten cały odjazd somatyczny przechodzić. No ale nie będę się w to zagłębiać.

Jestem wyczerpana, idę się myć i padnę na łóżko, jak po przerzuceniu tony węgla. Jeszcze tylko popiję jakieś ziółka na wyciszenie brzucha. A jutro do pracy, ech...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, verdinkę zaaplikowałam. Jutro muszę być w stanie normalnym, nie mdleć, nie biegać do toalety, ogarniać wszystko i wszystkich jakby nigdy nic.

Zapomniałam jedną rzecz załatwić w kwestii praktyk, więc ojca muszę wysłać do medycyny pracy, żeby mi się zapytał, bo żywcem nie będzie kiedy, jutro mnie cały dzień nie ma, bo praca, terapia i klientka wieczorem :zonk:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dżeto[/b], ty jeszcze nie śpisz? Ja właśnie dotarłem na kwaterę. Póki co nie wiem gdzie spać, gdzie wypakować ciuchy i jedzenie. Ale wifi ogarnięte. Znaczy - da się tu żyć :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi