Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Kryty_k,ale rozsądne to nie jest...dlaczego się czujesz jak pijana?

Od siły emocji wczoraj wieczorem i trochę nieprzespanej nocy od rana bolała mnie strasznie głowa. Przez cały dzień dokuczała - mimo tabletki rano na ból głowy - zmęczona tym bólem i dodatkowymi emocjami (jestem po rozmowie z prawnik) - wręcz mi się w głowie kręci...

Zmiana oznacza życie. Kiedy się nie zmieniasz, znaczy, że nie żyjesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męczy mnie złość. Kładę się spać z tym uczuciem i rano po kilku sekundach po obudzeniu wraca do mnie. Nie wiem, to chyba przez ten odział dzienny. Dzisiaj znowu mnie opieprzała jedna pielęgniarka za spóżnienie 3 minutowe. Jak byłem na całoobowym to tam było bezstresowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was wieczornie!

Właśnie się zastanawiam, czy można dostać sensacji żołądkowych od przedawkowania serów pleśniowych? :roll:

Zrobiłyśmy dziś z siostrą wieczór z serami i tak mnie teraz kręci, że ło matko...

cyklopka, Ja nie wiem, ale to pachnie somatykami. Ty się na nerwicę czasami nie przekwalifikowujesz? :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pleśń jak pleśń, ale ogólnie w serze jest dużo tłuszczu i białek mleka :mhm:

Nerwobóle mi się zdarzają, ale bardzo rzadko :bezradny:

Ludzie, jak ja nienawidzę kabaretów, i potem rozdwojenie percepcji, z jednej strony ulubiony wokalista i aktor serialowy, a jak występuje na scenie kabaretowej, to takie gunwo odpi3^dala, że tylko butem w telewizor. Kochać i nienawidzić :bezradny:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś sie orientuje gdzie mozna kupić topinambur świeży i suszony tak pakowany po kg?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Ostatnio był u mnie w warzywniaku świeży :shock: , więc bywa. Co chcesz z nim zrobić?

cyklopka, Nie mogę być obiektywna co do avka, bo ciągle zmieniasz i już nawet nie wiem, czy mi się jakiś nie podobał. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś sie orientuje gdzie mozna kupić topinambur świeży i suszony tak pakowany po kg?

W Auchanie też bywa, choć tam cena (wg mnie) z kosmosu, bo importowany z Francji. Sam musiałbym trochę kupić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi