Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka :D jest tutaj ktos jeszcze?

Widziałem kogoś przed chwilą ,ale poszedł tam... mówiłem żeby tam nie szedł ale mnie nie posłuchał... :hide:

A w ogóle odkryłem że wszyscy psychologowie w reklamach na Forum mają po 5 gwiazdek :pirate:

nie 3 ,nie 4 ale max 5 - wy też to zauważyliście? :mrgreen:

tzn. że są superfachowcami -to budujące że jesteśmy w b.dobrych rękach -prawda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na myśli reklamy na tym forum a nie telewizyjne ;)

Tam to straszne miejsce... Wole tu byc.

Tak... tam to niezwykle mroczne miejsce...

i unikajcie istot jakie można spotkać jedynie nocą...

Wszak człowiek istotą światła jest a nie nocy...

Dobranoc :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Śnieżek prószy, ale że są okolice zera to wiele z niego nie zostaje. Rano na spacer z psem włożyłam kozaki z płaską podeszwą i nieźle się napociłam z utrzymaniem równowagi.

Pracuję sobie dzielnie, popijam zieloną herbatę i jak zawsze powtarzam - plusem chodzenia do pracy, jest to, że trzeba się z rana ogarnąć.

cyklopka, Kochana bardzo enigmatycznie zabrzmiał twój ostatni post (ten o paleniu mostów). Coś się zdarzyło, czy po prostu gorsze chwile?

Ḍryāgan, Jak tam dzisiaj, nerw Ci trochę minął? (bojam się odezwać, bo znów będziesz fukał... ;) )

nieboszczyk, nie otwieram już Twoich linków, bo psują mi kompa, zapewne to jakiś spisek. ;)

Nortt, Kosmiczny post nieboszczyka zawiesił mi komputer, coś jest na rzeczy... ;)

Miłego dzionka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, Nie wierzę, w to co słyszę... :shock:

Ja ich zwykle nie otwieram, ale chciałam zobaczyć, czym się Nortt ekscytował. :D

Sigrun, O żesz, nie mam kija w robocie, zobaczę, może od mopa odłączę... ;) A Ty jeszcze nie w pracy dzisiaj, czy na później idziesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi