Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora88, wiesz moja T stwierdzila ze ja zawsze potrafie sie smiac z mojej choroby i ze to niespotykane i chyba faktycznie gdybym nie starala sie troche jej osmieszyc to bym juz dawno sobie leb urwala .

Ja generalnie zawsze bylam wesola i pozytywna , choroba troche mi tego zabrala ale przez ostatni rok w pewien sposob do dawnej siebie zaczelam wracac. Teraz znow jest zle ale licze ze sie poprawi. Tylko u mnie to dlugo trwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałam się matki o co jej chodzi z tym, że jak jej pokażę zdjęcie jakiegoś ładnego kolegi, to mówi, że ciacho, i żebym nie ruszała :? Bo wyszło tak, jakbym od razu miała zrobić coś głupiego albo oni byli dla mnie za dobrzy :roll:

A to są moi koledzy, a nie jacyś obcy ludzie z obrazka. Tak, wiem, do tej pory miałam tylko relacje z obcymi ludźmi z obrazka, czasem w realu, większość w wyobraźni, ale teraz jestem już duża, na lekach i po roku terapii... Bo ją stresowały moje rozstania. Tak, bo w moich związkach to ona teraz jest najważniejszą stroną :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, no dobra sorry :mrgreen: zaczynam teraz czuć się winna jako jedna ze smęcących. Ale jesień przecież!

platek rozy, no podobno jak osoby chore zaczynają używać humoru i śmiać się ze swojej choroby to znaczy że zdrowieją.

A przynajmniej że jest choć troszkę lepiej ^^

filip133, no! od razu cieplej!

Dla przywrócenia równowagi i harmonii pochwalę się, że mi autysta jeden się prawie wyleczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No Kochana , lęki lękami, ale dobry dzień miałaś!!! :great: No może jednak jakaś pieczeń z tego zajaca będzie... ;) Bardzo trzymam kciuki za tę pracę, bo wiem jak to pomaga, czasami choćby zwlec się z wyra.Twój stan się zmieni na lepsze, taki masz teraz etap.

cyklopka, Słońce, ale to zdrowo mieć motyle w brzuchu... Dopóki nie planujesz z delikwentem ilości dzieci i miejsca pochówku to naprawdę tak można się emocjami pobawić. ;) Przecież widzisz wielki postęp w swoim postrzeganiu rzeczywistości i twoja terapeutka też. Jeśli nic z tego nie będzie ( a taka opcja istnieje) no to trudno. Ale próbować można.

Pisz, ja też bardzo lubię Cię czytać.

mirunia, Każdy taki dzień na wagę złota. :great: I niech Cię to trzyma Kochana jak najdłużej.

chmurka66, Spróbuj z tą terapią, jak dobrze trafisz i będziesz chciała o siebie powalczyć, to wiele może się zmienić. Oczywiście nie od razu.

Jak weszłam do łazienki i zobaczyłam zwalone przez młodego ciuchy na środku ( przebierał się na trening), czym prędzej zaszyłam się w soim kąciku, co by cholery nie dostać... :roll:

Teraz herbatka, kąpiel, leisure suit ;) , buszowanie w necie i książka. Taki plan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi