Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

No a potem był moment kiedy wszystko się sypnęło i straciło sens. Przyszłość nie ma sensu, praca nie ma sensu, ludzie nie mają sensu. Perfekcjonizm też nie ma sensu.

To zupełnie jak ja, kiedy mnie męczy długo takie myśli, aż w końcu poszedłem na most nad Wisłą żeby się utopić.... Ale trafiłem ostatecznie do psychiatryka. Wczoraj miałem badanie u biegłej, sądowej doktor psychiatry w związku ze złożonym pozwem że zus nie chce mi renty przyznać i nie dość że się spóźniła półtorej godziny bo siedziała w sekretariacie, to jeszcze na badaniu się mnie trzy razy pytała po co ja chciałem skakać z mostu.... Już miałem ochotę jej krzyknąć prosto w twarz "żeby się utopić ku**a. A co miałem sobie skakać z mostu żeby sobie ku**a popływać?". Eh ;P Ale potem mi nerw dość szybko minął, jak wyszedłem... Mam ostatnio znów jakiś wzlot, chyba już z czwarty dzień się czuję taki jakiś pozytywny i że trudno mnie wpędzić w naprawdę zły i zdołowany nastrój... Jakaś płytka mania chyba...?

Ale się rozgadałem ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest taka wątpliwość, skoro jestem taka dobra, no to chyba muszę to lubić?

No właśnie wcale nie... Można być dobrym w wielu rzeczach, a lubić tylko jedną z nich. Poza tym tzw. syndrom wypalenia zdarza się również w sytuacjach, gdy podchodzimy do czegoś ze zbyt dużą pasją i wkładamy znaczny wysiłek w coś, co kochamy. W USA ludzie zmieniają ponoć pracę co 5-7 lat, a przecież nie można zakładać, że byli dobrzy tylko w jednej z nich. Warto spróbować czegoś innego, zawsze przecież będziesz mogła wrócić do starego zajęcia.

A w ogóle, to dzisiaj jest dzień chłopaka, więc dziękujemy za wszystkie życzenia, które (nie) zostały napisane. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-wiecie,wczoraj pozegnałem kolesia Alka 60l. .Zachlał się wódą .

Jak zobaczyłem otwartą z Nim trumnę od razu co mi przyszło do głowy to to ,że jeszcze nigdy nie wyglądał tak autentycznie , tak prawdziwue jak w tej trumnie . Komedii dodawał różaniec wsadzony do jego dłoni , bo koleś pewnie ostatni raz odmiawiał go jeszcze u Komunii Świętej w latach 50 .

No Alek juz nie musisz mi ściemniać ,że za 15 Euro To ty nie będziesz pracować ,,, a jak sie żegnaliśmy to rzucałes pytanko " sąsiad pożycz 5 zł " Odpoczywaj w Pokoju Bożym .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem. Nie pisałem wcześniej, bo nie było mnie w domu. Najpierw poszłem w sprawie pracy, potem miałem 1,5h do spotkania z panią psycholog, więc już mi się nie opłacało wracać do domu, to poszłem do cioci i jej zrobiłem zakupy, bo ona po operacji i nie może za mocno szaleć. Potem pojechałem do pani psycholog i wróciłem po wizycie do domu. No ale co w sprawie pracy: pojechałem, zapytali się czy wciąż jestem zainteresowany pracą u nich, skserowali sobie obecne orzeczenie o niepełnosprawności, bo tamto co im pół roku temu dałem to już nieważne, spytali się czy ten numer co mają to wciąż aktualny i czy mogą na niego dzwonić no i... dziękujemy, będziemy wkrótce dzwonić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ściskam wszystkich Wyspowych Chłopaków z okazji ich dnia ( bonsai, szczególnie ;) ), oby Wam humory dopisywały jak najczęściej!!!

(Dobrze że sobie przypomniałam i właśnie wróciłam z Almy ze słodkościami, boby mi moje chłopaki focha strzeliły... ;) )

mirunia, Jak Ci Kochana dzisiaj dzionek mija, zdrowiutka już jesteś , jak humorek?

Pójdę do lekarza, bo już mam dośc, zwłaszcza tych niedospanych nocy przez kaszel.

DarkMaster, No nareszcie , myśmy się tu już martwili... :time:

Dark co będzie to będzie, bez spinki. Grunt to próbowac.

Davin, I jak załatwiłeś sprawy, masz spokój?

Purpurowy, :great: Brawo Ty!!!

Kalebx3, Przykre...

Zrobiłam przyjemny spacerek do Almy z psem ( rześko jest, ale słonecznie), teraz zabieram się za zupę dyniową. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tobie tylko kakaowe oczy w głowie. :hide:

nie gustuje w cwelowniach

Przecież cały czas o tym piszesz. Nie kazał ci ktoś w dzieciństwie lizać odbytów że masz awersję do brązu? :mrgreen:

to nie miało związku z lizaniem odbytów tylko z usiłowaniem skręcenia karku,zaproszeniem do wyra po 2 dniach znajomości i nielogicznym obściskiwaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie miało związku z lizaniem odbytów tylko z usiłowaniem skręcenia karku,zaproszeniem do wyra po 2 dniach znajomości i nielogicznym obściskiwaniem

Straszne rzeczy. Skręcenie karku najlepsze jest. :great:

skręcenie karku bo puściłem tą co obściskiwała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi