Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

W mieście, w którym mieszkasz macie restaurację bałkańską Jugoslavija (lub po polsku). Zresztą, jeżeli będzie jakieś spotkanie dorumowe - służę swoją znajomością potraw tamtejszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

wymyśliłam sobie że chce byc brązowa i bede chodzić na solarium, smażyć sie na słońcu nie lubię.

dziś ide pierwszy raz

tylko nie wiem na ile minut

pogoda w Krakowie super, nie jest gorąco, tylko żeby nie padało

co słychać u was poniedziałkową porą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, na pierwszy raz się bierze 5-6 minut.

Właśnie wróciłam z terapii, ruszył zupełnie nowy wątek.

Straciłam smak na herbatki, bo kupiłam strasznie gorzką zieloną, coś bym zjadła/wypiła, ale nie wiem co.

Muszę jeszcze druknąć artykuł i idę na przedostatnią lekcję do dziewczynki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A u mnie leje co chwilę... Wróciłam właśnie z futrzakiem z biblioteki, mimo parasola jesteśmy mokrzy...

Byłam rano u lekarza - po to żeby się dowiedzieć, że to migrenowe lub zatoki... jakbym sama o tym nie wiedziała. Ale po co dać skierowanie na rtg zatok... lepiej polecić jakieś homeopatyczne gówno, a na migrenę koniak z rana... :shock: No nic , sama się muszę leczyć, a jak nie przejdzie, wyskoczyć z kasy na prywatne badania. Miły akcent u lekarki, w podwórku był słodki kot, który dał się pomiętosić. ;)

Pogoda nie sprzyja aktywności outdoorowej, więc ogarniam w chałupie, następny etap wyrzucania, potem znajdę jakąś chwilę na zajęcie przyjemne, jakieś tylko dla mnie.

A co opalania - nie znoszę... Opalam się tylko o tyle, o ile mnie złapie słońce w locie.

Miłego po południa!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i ja!!!

kosmostrada, to samo jest u mnie, co chwilę deszcz, słońce, deszcz, i tak w kółko od wczoraj wieczorem.

Jestem już w domku, szykuję się do wizyty u doktorka i mam dzisiaj straszne niepokoje. Nigdy tak nie przeżywałam wizyty, a dziś masakra. Ciśnienie mi poszło w górę, już wzięłam 10mg hydroksyzyny i dalej jestem galareta w środku. Na dokładkę ta kapryśna pogoda!

Kosmuniu, zrób sobie zdjęcie zatok, będziesz spokojniejsza, a te porady lekarki, to niech sobie ona w buty włoży, będzie wyższa!

Czy tak trudno było jej wypisać skierowanie na rtg???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i ja znów ;)

Z łóżka wstałem gdzieś o 13, jak zwykle pomyłem naczynia, powoli zabieram się do wymycia łazienki, muszę jeszcze powycierać podłogi, wyczyścić klatki moim zwierzakom i ogarnąć pokój, a najchętniej bym sobie poleżał przed TV.

kosmostrada, lekarz Ci przepisał homeopatię? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, tiaaa, na zatoki... :hide: Już ten koniak ma większy sens...

mirunia, hej Słońce! Pewnie obawiasz się, że Ci powie, żebyś odstawiła leki... Tego się nie bój tak bardzo, bo najwyżej 2 tygodnie telepie, a potem już spokój. A czasami nie dzieje się absolutnie nic. Ja przetrwałam jazdę, to i Ty przetrwasz.

Napisz koniecznie po wizycie, co Ci powiedział.

Machnęłam jedno okno, szkoda że więcej mi nie wolno. Składam pranie, prasuję i takie różne, nie ma dziś wymówki, w domu i tak się siedzi. Wyskoczymy tylko na małe zakupy, pewnie do lidla. W przerwach żłopię kawę, żeby sobie ciśnienie podbić.

Pies mi nie może wyschnąć i w chałupie capi mokrą bestią... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:********

Ja mam wolne od Madzi bo maja urlop wiec dwa tygodnie bede bez pracy i bez kasy czym sie ogromnie martwie.

U mnie pogoda jak u Kosmo , leje , wieje , bylam takze w bibliotece , wymienilam ksiazki , nabralam kryminalow :pirate: i teraz jem i lece na rehabilitacje na 15 a pozniej ma wpasc kolezanka. I tyle. Wstalam z dolem.

aaa jeszcze bylam u Pana dzielnicowego i Pan dzielnicowy ma temu z dolu wystosowac wezwanie na komisiariat.

kosmostrada, Kochana :******** rtg zatok zrob dla spokojnosci i koniecznie zmien lekarke .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, ja żeby się w ogóle opalić to się muszę napromieniować bez filtra najlepiej w pobliżu odpadów atomowych. Ale jeśli wytrwam, to wtedy opalenizna zostaje mi na długo i wygląda bardzo naturalnie. Wątpię, czy wytrwam.

kosmostrada, mnie laryngolog na hasło, że mi ciągle z zatok coś ścieka do gardła powiedział "a to naprawdę aż tak przeszkadza?". A w komputer wpisał, że przyszłam z powodu bólu nie do wytrzymania, żeby się NFZ nie przyfanzolił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bo to jeszcze były czasy, że studentka i tatuś na rencie, to się chodziło do lekarza. A teraz to ja muszę być zdrowa, tylko do psychiatry chodzę prywatnie, a na inne rzeczy po prostu nie choruję, bo nie mogę sobie na to pozwolić.

Bosche, jak zimno. Nienormalni ludzie mi robią przeciągi :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi