Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, wlasnie ja cos tez mam z tolerancja Ci powiem bo po niektorych rzeczach mam dziwnie napuchly brzuch i sie zle czuje . Musze chyba tez taki test zrobic.

Co kociczce jest????? :(

Czarna ma po prostu zaparcie i jest trochę odwodniona, parę strzykawek do pyska i czopków z drugiej strony, i jakoś to będzie. A biała ma na stałe brać leki na nerki, bo jest staruszka.

A ja już jestem dwa miesiące bez sera i jogurtu, i dolegliwości bólowe mi ustąpiły. Teraz muszę jeszcze odstawić pszenicę i jajka. Ale jeszcze nie jest dobrze, bo dalej mam uczucie pełnego brzucha. Dzisiaj nie jem już kolacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, wiesz mnie terapia sporo daje , przede wszytskim nauczylam sie na niej radzenia sobie z lękami , nie minely calkiem bo lapia ale juz staram sie nimi a z tak nie przejmowac i isc dalej.No i zyje w miare aktywnie , w ten weekend bylam poza KRakiem na grillu u znajomych :) mam dni gorsze ale mam tez dni calkiem ok .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Jak śmichawka wraca i odczuwanie przyjemności to rewelacja! :great: Ja wiem, że niektórzy sobie chwalą takie zobojętnienie, ale dla mnie to jest okropne, życie bez emocji to nie życie - to bycie zombiakiem...

platek rozy, Och fit-pyszności! Ja dziś sobie zrobiłam w ramach obiadu ( nie miałam dziś komu pichcic, bo wszyscy do późna poza domem) panini - kanapkę na ciepło ( mam taki specjalny opiekacz) - ciabatta, w środku szynka parmeńska, mozarella, rukola, pomidorek i oliwa.

cyklopka, daj fotę koszulki, jak namalujesz. :105:

nerwosol-men, heloł, ale dawno Cię nie było! ja tez zastanawiam się nad sensem mojego chodzenia na tą terapię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, jak czytam o tym Twoim pichceniu to mnie zazdrość bierze... Uwielbiam gotować a ostatnio kompletnie nie mam warunków, szczesliwie teraz jestem u kumpeli która ma kuchnie i costam moge zrobić... A tak to za 2 tygodnie wracam do siebie, do swojej kuchni i bede wreszcie gotować i jeść ^^ bo nic nie jem przez te lęki.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*********

Ja dzis mam komisje w UM .Oczywiscie od rana kibel zaliczam z nerwow.Juz marze zebym byla po tym wydarzeniu . Nienawidze komisji bo kiedy bylam na l4 i na swiadczeniu to mialam tych Zusowych az 19 za rok i 3 miesiace. I jeszcze na kazdej mi mowiono ze ja jestem oszustka.

Wolfx, Witaj Wilczku :smile::smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi