Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Hej Kochana! Właśnie wróciłam do domku, bo skwarno zaczyna byc. Gospodarskim okiem ogarnęłam, chwasta gdzieś przyuważyłam, to wyrwałam, no i narwałam sobie mięty, zaraz zaparzę herbatkę.

Balkon też jest fajny, przy naszych klimatach dobrze miec możliwośc popatrzyc na zieleń, pooddychac, obrazki w głowie pozmieniac. No chyba żebyśmy siedziały, jak takie babcie oparte w oknie na poduszkach. :D

Dziękuję za wsparcie, no poczekam, bo przecież przy odstawianiu tak jest, nie musi to od razu oznaczac pogorszenia na stałe. Pierwsze podejście nie wyszło, ale teraz jak mówiłaś mam oparcie w drugim leku.

To siedzisz sobie wyspana,w czyściutkim mieszkanku, zakupy zrobione... Laba i czyhanie na ochłodzenie. :smile: Masz krzesełko i stolik na balkonie?

Chyba przejdę się po truskawki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No to tak jak u mnie, osłonięta jestem, to po południu już za duszno. Przeszłam się z psem po truskawki to "na zewnątrz" całkiem przyjemnie jest. Mam taką cienką dżinsową tunikę z krótkim rękawem, do tego legginsy i nie było mi za gorąco. Lubię miec gołe stopy. :105:

Widzę zbrojenia następują, a przędziorki - :zonk::D Ja też zrobiłam rekonesans, czy mszyc nie ma. Ale pogoda im nie sprzyja.

Jakoś nabrałam ochoty na truskawy, jeszcze nie wiem, czy pożrę , czy jednak na wieczór piekarnik uruchomię. Muszę zrobic coś z tym rabarbarem, nie wiem, czy można go mrozic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj praktycznie ostatni dzień w szkole, ale jutro rano jeszcze do ogrodu botanicznego, żeby liczba Kilerów za kratkami się zgadzała.

Nie poszłam dzisiaj na zlot, bo po szkole ledwie do domu doszłam i od razu poszłam się myć. Nigdy nie chodzę się myć po powrocie z miasta, więc wiedzcie, że coś się dzieje. Ale mam w pokoju chłodno :shock:

Wieczorem idę zbierać kasę na hospicjum, to mam jeszcze dwie godziny, skończę sobie scenariusz w grze i napiję się czegoś na wzmocnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, super ze idziesz zbierać kasę na hospicjum. Zainspirowalas mnie i zgłosiłam się na kilka wolontariatow, w jednym już mi odpisali ze ok, wiec super, nie mogę się doczekać a to dopiero jesienią będzie.

Piękna pogoda, kupiłam mnóstwo truskawek i wątróbkę jagnieca, nigdy nie jadłam jagnięciny a okazało się bardzo dobre, nie takie kruche jak z kury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle to witajcie wszyscy, kosmo, mirunia, Natalia, Jerzy, Magda, platekrozy i pewnie z tuzin osób które pominęłam, fajnie czasem wpaść na spamowa, może nie zawsze wiem o czym gadacie bo nie umiem gotować i nie mam ogrodu, no i żadni goście mnie nie odwiedzają ale milo Was czytać :D

Zaczęłam też odkrywać przyjemność w spędzaniu czasu w domu, na balkonie, robiąc proste (no chyba tylko z nazwy hehe) domowe czynności, czytając książkę. Rok temu w mieszkaniu czułam się jak we więzieniu... Idzie ku dobremu, zaczynam żyć wzgodzie ze swoim introwertycznym charakterem:)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł JERZY1962, Maggda92, Cognac, !!!

JERZY1962, No fakt, trudno sobie odmówic... Ale już zastopowałam, w końcu musi zostac na ciasto. ;)

Maggda92, Cognac, Dziewczyny, miło Was widziec, a gadac możemy o wszystkim. :D

mirunia, ojojoj, spróbuję zrobic, choc kruchych bojam się trochę... :D Ale to już jutro, bom dziś mało ogarnięta. Dziękuję za przepisik! :uklon:

Wróciłam ze spaceru z psem, potuptaliśmy z menszem jak dziadki pod rączkę do parku... :P No cóż, tak to się dziś przeze mnie ułożyło... A może jutro będzie lepiej, who knows? Może uda się za miasto wyskoczyc energicznie z wiatrem we włosach? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :D wiesz, nie mam ochoty nawet na żadne plany szczerze mówiąc

w ten upał nie bardzo chce mi się wychodzić...tak szybko przemknę i wracam do domu

a zresztą zmęczona jestem, przynajmniej dzisiaj, jutro może na jakiś spacer się wybiorę zależy jak się będę czuła.

Czekam na wezwanie na komisje o grupę już jestem cała nerwowa przez to :roll:

a co u Ciebie? Jak się czujesz? tego co pamiętam niedawno miałaś nowy lek nie? pomógł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani ;)

Ja dzis odpoczywalam w plenerze , bylam na grillu u znajomych .

Upal niemilosierny , myslalamz e juz nie pojade bo tak goraco ale pojechalam i wrocilam przed chwilka zadowolona :)

11392984_839658799444956_8213157335650256900_n.jpg?oh=8d3bb55ad81e58d72793f301fec22156&oe=5629CFCF

1510881_839591599451676_7870286892369718439_n.jpg?oh=9265857170e5704be79d795e071da413&oe=5630CE58

Takie klimaciki dzis cieszyly moje oczka.:)

Ide pod prysznic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, Nowy lek - szału nie ma, tyle co umożliwił funkcjonowanie, a odstawiłam wspomagający i trzepie mnie, nie wiem, czy odstawiennie, czy jednak cholera go brakuje. Ale zobaczę, w czwartek mam wizytę u doktora i do tego czasu wytrwac trzeba. W zasadzie to bym to jakoś dzielniej znosiła, gdyby nie to, że martwię się jak dam radę w pracy, a w tym miesiącu jestem niezastąpiona. :roll: Samo ciśnienie, że nie mogę pozwolic sobie na chorowanie trochę mi ciąży.

Już byłaś kiedyś na takiej komisji, czy to pierwszy raz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej Plateczkowa*****, no to miałaś cudny dzień! :105:

mirunia, Jak się zbiorę do pieczenia i wyjdzie, to się podzielę z Tobą pierwszą! :D

Ech Kochana bojam się bardzo, ale staram się ze sobą gadac, nie nakręcac się. Może dziś wymyślę plana , co zrobic, gdybym jednak z domu nie wyszła i jak znajdę alternatywę, to dam sobie pozwolenie na chorowanie, a wtedy automatycznie napięcie osłabnie. Ot takie zakręcone kombinowanie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :********

Ja wlasnie sie uplumkalam , wlosy umylam , odzywka nalozona i ide dzis kolo poludnia na kawke ze znajomym .

Upal znow sie zapowiada nieziemski. Wiec popoludnie w domu z ksiazka. Chce dokonczyc Pandemonium.

Jakie macie plany na dzis?

Milej niedzieli !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi