Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Yvaine, polecam się :mrgreen:

Mam jedną czerwoną, która jest doskonale czerwona, szukałam idealnego odcienia od premiery "Pearl Harbor".

Natomiast teraz chcę w najmodniejszym kolorze. Chyba muszę iść do Sephory, bo w Rossmanie bida z nędzą, same końcówki serii, wyjedzone testery i wszystko podtopione od lampek na regałach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Uśmiech na chwilę przed zaduszeniem... :D Świetna fota!!!

Też bym sobie jakąś nagrodę strzeliła, ale nie mam za co sobie jej dac... Mogę się tylko porozpuszczac. :D

Właśnie przylazłam z ogródka, po grillu, późno się zabraliśmy za jedzenie, ale w ciągu dnia się nie chciało. Teraz poprawiam jeszcze ciastem, a co tam...

Ferdynand k, Hej Ferdziu! Kot zwiedził całe mieszkanie, łącznie z obchodem za kanapami. Bałam się, że tam utknie, ale myślę - pozwolę mu tam łazic, przynajmniej kurze wytrze... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Jest może jakiś czat, gdzie można pogadać z ludźmi z problemami bardziej "na żywo", bo czasem chciałbym coś zrobić z czasem, z kimś pogadać jak mi odbija od samotności, a forum to jednak forum nie zawsze ktoś odpisze albo trzeba czekać. Od razu wykluczam te wszystkie interie czy onety, gdzie pełno trolli i zboczenców, i gdzie jest ponad 100 osób i nie sposób z kimś pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Z rańca przyjemny chłodek mnie przywitał na spacerze z psem, ale już się robi lampa, mam nadzieję, że nie będzie tak gorąco, jak wczoraj. Jeden plus, że pogoda na klapki i moja biedna obtarta pięta może się goic. Rano w adidasach cierpiałam. :bezradny:

Co porabiacie, bo ja nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień, energia ze mnie uleciała, jak z balona. Może dlatego, że jestem niewyspana, a może organizm tak sobie dawkuje wrażenia.

Idę z kawą, fajką i książką na ogródek, póki jeszcze trochę cienia jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyyyy :)))) kosmostrada, :*********Kochana z niewyspania to i brak energii , poza tym jak to moja T mowi ze zdrowi tez maja takie dni wiec coz , ma je kazdy i trzeba to uznac za cos normalnego. daweniej tez je mialam ale sie nimi nie przejmowalam a teraz to odbieram jaby to bylo Bog wie co.Masz super z tym ogrodkiem :105::105::105: co teraz czytasz?

Ja dzis sie zbieram z siostra do Ikei , ona jedzie po jakies bzdurki do kuchni to ja zamiast siedziec tez pojade , chociaz laze jak polamana . Kregoslup w nocy bolal , boli teraz ... kalectwo normalnie :silence::silence: i to jest pomysl na moj dzien . Pozniej to tylko ksiazka i muzyka ewentualnie filmik.

Nasmarowalam sie gruuuba warstwa zelu przeciwbolowego ,moze jeszcze plaster dokupie gdzies po drodze i bede poobklejana jak 80 latka :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jol :)

U nas cieplutko ale na szczescie upalu nie ma. Pranko juz na balkonie a ja za chwile zabieram sie za mycie okien :)

A... i pierwszy kwiatuszek z moich zasadzonych kwiatuchow dzisiaj zakwitł :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi