Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, tak dokaldnie to cardio na rzezbe brzuszka :) ale ja po nich jak sie zmecze to jestem spokojna i lęki mi nie wglowie wrecz mam radosc :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, znalazłem na szybkiego takie coś dla mnie byłoby odpowiedniejsze ćwiczenie https://www.youtube.com/watch?v=jyXXUcrZerw
znam cwiczenia Mel B :) ja chce konkretnie tylko na brzuszek bo reszta jes t ok no i na reszte mam aeroba czyli kijki .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej możecie wrzucić fotkę kota z dymkiem "czemu ten net tak wolno trybi?" bo coś się dzieje aaaarrrghhh

nie wiem czemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kot sąsiadów znów o mało mnie o zawał nie przyprawił, co drzwi zostawię otwarte do domu, to zastaję kota. :shock:

Moja też się czasem przemyka do sąsiadów, a potem ich zaskakuje :mrgreen:

no co? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, super ten waz!!!!!!!!! :great::great::great::great::great::great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, polecam się :mrgreen:

Mam jedną czerwoną, która jest doskonale czerwona, szukałam idealnego odcienia od premiery "Pearl Harbor".

Natomiast teraz chcę w najmodniejszym kolorze. Chyba muszę iść do Sephory, bo w Rossmanie bida z nędzą, same końcówki serii, wyjedzone testery i wszystko podtopione od lampek na regałach.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Uśmiech na chwilę przed zaduszeniem... :D Świetna fota!!!

Też bym sobie jakąś nagrodę strzeliła, ale nie mam za co sobie jej dac... Mogę się tylko porozpuszczac. :D

Właśnie przylazłam z ogródka, po grillu, późno się zabraliśmy za jedzenie, ale w ciągu dnia się nie chciało. Teraz poprawiam jeszcze ciastem, a co tam...

Ferdynand k, Hej Ferdziu! Kot zwiedził całe mieszkanie, łącznie z obchodem za kanapami. Bałam się, że tam utknie, ale myślę - pozwolę mu tam łazic, przynajmniej kurze wytrze... :mrgreen:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Jest może jakiś czat, gdzie można pogadać z ludźmi z problemami bardziej "na żywo", bo czasem chciałbym coś zrobić z czasem, z kimś pogadać jak mi odbija od samotności, a forum to jednak forum nie zawsze ktoś odpisze albo trzeba czekać. Od razu wykluczam te wszystkie interie czy onety, gdzie pełno trolli i zboczenców, i gdzie jest ponad 100 osób i nie sposób z kimś pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi