Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, czyli masz podobną diagnozę do mojej. Ja nerwicę /mówiąc ogólnie/, mam od ...dziestu lat, ale niedawno zdiagnozowaną. Od 2010 było wyraźne nasilenie objawów..

Psychoterapia, relaksacje moje ulubione /ukochane/, prawie bez leków, stanowiły moje kroki do spokoju, opanowania emocji. Przyczyn mnóstwo, jak u każdego. Tarczyca i sprawy kobiece skutecznie dożywiały moją cierpiąca psychikę. Mam nadzieję wielką, że już będzie lepiej, choć objawy są nadal, ale rozpoznane, do opanowania. Wierzę, że Ty też dasz radę, bo masz kochaną Rodzinkę, motywację, potrzebę...

Mogę podsunąć Ci kilka linków, jesli będziesz tylko potrzebowała nowych relaksacji...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo wrócę, pędzę na opóźniony spacer z Mężem i pieskiem. Tymczasem papa...

mirunia, Dobranoc moja Droga :papa:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana mam tych przepisow troche i chetnie Ci jeszcze powrzucam :)

mam nadzieje ze Ci sie przydadza :*******

jasaw, Aniu :********* caluski Kochanie.

Ja wlasnie antybiol wzielam i ide do wanny :)

Dobranoc !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw,Oj mam nadzieję, mam nadzieję...

To proszę podrzuc, chętnie coś sprawdzonego wypróbuję. :uklon: Bo na razie mam tylko z calm.com, ale po angielsku. Te co znajdowałam, to coś mi nie pasowało, a to dźwięki, a to głos...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary wygląd forum był milion razy lepszy

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie... ojej korzystam z telefonu... ile trzeba się natrudzić żeby tutaj teraz cokolwiek zrobić... stare o wiele lepsze...

nie mogę spać.. obudzilam się po 1 troszkę przestraszona i teraz czuje niepokój który nie daje zasnąć... może dlatego że gardło pobolewa i mi niedobrze stąd to wybudzenie...

u mnie ostatnio jakoś w miarę... cały czas jeszcze i mam nadzieję że tak zostanie bez leków... jest różnie ale na lekach też było różnie więc po co chemię pchać w siebie ? :)

mało ostatnio tu zaglądam bo zalatana jestem a teraz tradycyjnie mała ma zastrzyki i siedzi w domu :/ biedną ale jak nie chce pić syropow to trzeba zastrzyki:/

już tak się chce tego ciepelka a tutaj tak zmiennie na dworze... przez te ciągle zmiany pogody czuje się fatalnie no ale taki kwiecień... :) pozdrawiam Was gorąco :*:*:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, od przed chwilą nic dobrego, bo dowiedziałam sie , że zmarł mój wujek. Miał wylew, pogotowie odmówiło przyjechania, mimo tego, że jeszcze żył. Następne już nie było potrzebne :(

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi