Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, dzieki! hihi no nie dam sie ponoc jestem nie do zdarcia :D Najgorzej sie bojam ze mi bedzie w kanale grzebac a wrrr no ale coz ... Zobaczym co bedzie.

Zdam relacje jak wroce.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich :**

remont trwa, ale jutro fliziarze maja skończyć,. Zostanie podpiecie piecyka i kabiny.. tego sie boje najbardziej..

:(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...

Przeżyłam wspomagając się hydroxyziną , wróciłam...

Poza smutną uroczystością, emocjonalną burzą, spotkałam się z Rodziną po wielu latach niewidzenia się...to było niezwykłe.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, :*********Bardzo sie ciessze ze dalas rade! Wiedzialamz e tak bedzie , kochana teraz odpocznij.

mirunia, :********** Jak sie czujesz Slonce?

Ferdynand k, Ja niestety gry nie koajrze.

A u dentysty bylo zwyczajnie , nie zlapalam nawet za wielkiej spiny na fotelu. Okazalo sie ze najpewniej po sciaganiu kamienia mam nadwrazliwosc szyjek zebowych , pomaziala mi jakims ohydnym lekiem (po ktorym zwymiotowalam w drodze powrotnej) I dala recepte na jaki9s zel , kazala naciagac dziasla podczas mycia a jak nie minie do poltora tygodnia to rtg i szukamy innej przyczyny ale nie wyglada ponoc na nic innego.

Ibedzie mnie to pobolewalo :why:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Ferdziulku nie poekscytuję się z Tobą, bo ja w ogóle w nic nie gram. Forum to moja jedyna aktywnośc komputerowa poza pracą.

platek rozy, :great: Najwyżej przeciwbólowy weźmiesz i będzie git. Dobra wiadomośc, że kanałowego nie trzeba!

jasaw, Uff jak dobrze Kochana, myślałam o Tobie i myślałam. Dobrze, że już jesteś z powrotem.

mirunia, Słońce, jak Ci minął dzionek, był spokój?

Co robicie jutro? Bo ja mam małe plany, ale się nie nastawiam, bo moje fazy są zmienne i zaskakujące i właściwie nie wiem, jak się będę czuła nawet za chwilę... :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, coś słyszałam, lecz niewiele.

Kupiłam bakterie i syrop z aloesu.

Pytałam się pani w szkole o jeden z preparatów, czy te surowce roślinne mają działanie takie jak mi powiedziano. Okazuje się, że tak, faktycznie rośliny zabijające drobnoustroje. To jeszcze sobie to dokupię. I olejek oregano, mocno przeciw wzdęciom.

A jak skórkojady zadzwonią pytać czy mi zamówić suple i wysłać kurierem na mój koszt, to im powiem, że już mam i co mi zrobią.

Dzisiaj cały dzień bez kawusi! Czuję takie zdrowe zmęczenie, ale fajnie by było jeszcze chemię powtórzyć :mhm:

Z rzeczy Wesołych: dostałam potwierdzenie mailem, że wysłali mi koszulkę ze śmiesznym nadrukiem, więc mam nadzieję, że za tydzień ją założę :D

-- 10 kwi 2015, 20:49 --

kosmostrada, a to chyba nie jest gra komputerowa tylko karty ze śmiesznymi tekstami.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, aaaa... no z gier karcianych to ja dinozaur jestem, z nietypowych kart to zatrzymałam się na uno... :oops: a to nawet spojrzę sobie w necie co to jest. Może można rodzinnie grac, bo już nam się wszystko znudziło, co mamy w domu, karty, planszówki...

Troszku ciężko bez kawusi, ale dasz radę, ja przynajmniej potrafię ją czymś zastąpic, jak mam fazy, że nie mogę pic, najwyżej latte ze zbożowki robię.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to gra gdzie masz niedokończone zdania na kartach czarnych grasz białymi gdzie są różne wyrazy dopasowujesz by stworzyć najbardziej

czarny/obrazoburczy dowcip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

ja dziś w scrabble grałam na terapii ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, terapia okej, jest dużo lepiej :***

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chyba, kurczę, z mlekiem kokosowym, bo nabiał odstawiam :angel:

amelia83, dobrze słyszeć :) Buziam!

-- 10 kwi 2015, 22:44 --

A, idiotyczna rzecz mi się przytrafiła. Wiem, że koledze się b. podoba jedna zagraniczna aktorka. Obejrzałam 3 filmy z nią, 28 jej fryzur i stylizacji na stronkach o modzie. Przed chwilą stanęłam przed lustrem i uśmiechnęłam się do swoich myśli... jej uśmiechem.

Klasyczny przypadek zapaczenia w stopniu lekkim :hide:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, a gdzie byłaś nad morzem?

cyklopka, jak się nazywa ta aktorka?

Dzień dobry. :papa:

Wziąłem dziś estazolam na sen i miałem takie koszmary, że cieszę się, że się obudziłem. Jeeezu, nigdy więcej! Cały się trzęsę. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Hey :)))) a co to za lek?

Witajcie Kochani:*********

Ja wlasnie na miasto sie wybieram po koraliki , kurde zab w nocy bolal i mnie obudzil dziad :x pogoda piekna to chociaz spacer zalicze , ale cos trzesawice mam , moze z tego niewyspania.

jakie macie na dzis plany????

Zycze WAm milej soboty!

-- 11 kwi 2015, 10:38 --

11138660_809356342475202_8791917577702698303_n.jpg?oh=852edc0d2603ebe2b39b7c8634554956&oe=55B3233D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no taka benzodiazepina na sen.

Nie lubię takich dużych tyłków! Ja bym wyprzedził tę kobietę. Choć, gdybym tak spojrzał w prawo i zobaczył taką matronę obok, to pewnie wolałbym wjechać w jakieś drzewo. ;)

Będę sprzątał, jeździł, a potem pracował, taki mam rozkoszny plan. Miłej soboty Tobie również. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, a to ja na sen mam chlorprotixena , czasem biore jak juz spac nie moge .

A ja lubie kragle tyleczki :D nie takie duze ale kragle z ladnie uniesionymi posladkami :D I nie jestem less ale ladne kobiece cialo mi sie podoba .

Lece ! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie cierpię chlorprotiksenu, ale dobrze, że Ci pomaga. :)

Ja też nie jestem les ;), ale uwielbiam kobiecość, byle nie była monstrualnych rozmiarów (krągłości są super :105:).

Leć, choć zapomniałaś dodać "zawijam kiecę"! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Bo kieca za krotka do zawijania :P dzis mam jedna z moich ostatnio ulubionych taka w paski ze skorzastymi wstawkami :105:

A chlora tez nie lubie bo muli mnie strasznie i tylko na noc sie nadaje .

Papatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, w gdyni :)

byłam u fryzjerki mam nową króciutką fryzurkę :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi