Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kurfa a ja juz pol roku ruszyc sie nie moge i pol biedy gdyby dalo sie po prostu na weekend do jakiejs ogolnej klinikii pojecjac, zeby hurtem wszystkie badania zrobic bo takiego mieisca w Polsce chyba nie ma. Tylko te terminy...czekanie kilma tygodni do specjalisty, zeby dopiero pokierowal jakie badania zrobic, po badaniach znowu kilka tygodni czekania na wizyte, zeby zerknal na wyniki...ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, uwierz, że ta przychodnia ma wyjątkowo durne zasady :? chodzę tam do psychiatry i na terapię. Jeśli chcę zmienić termin sesji bo mi nie pasuje i pójdę do rejestracji to oczywiście usłyszę 'nie, nie ma mowy', pójdę do T. i nie ma żadnego problemu, dopasuje mi inny dzień/godzinę bez pytania o powód.

Kiedyś wysadzę tą rejestrację tam w powietrze :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goście poszli, aczkolwiek ostentacyjnie i znacząco zaczęłam sprzątac naczynia, bo już naprawdę padałam na nos. Już jestem wykąpana i czekam na przyzwoitą godzinę do położenia się ( bo przecież nie zalegnę teraz, bo o 12 -tej się obudzę i snuc się będę po chałupie do rana ...)

Mama dostała dla mnie w swojej bibliotece książkę Millerowej i może uda mi się poczytac.

platek rozy, Plateczkowa*****, jak dobrze, że chociaż Ty się dziś dobrze czujesz. Oby Cię tak jak najdłużej nosiło wysoko!

blah!, Nerwicy to można dostac od samego włóczenia się po lekarzach w polskich realiach. :bezradny: Ale już niedługo będziesz wiedziała na czym stoisz, więc jeszcze trochę cierpliwości!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Slonce bardzo mi przykro ze Was tak dzis sponiewieralo :( ja dzis z obolalym zebem chodze , jutro dzwonie do dentystki , bo dzis jej nie bylo wcale.

O a jaka ksiazke Millerowej bedziesz miala?

Ja na kolacje zrobilam muffiny z nadzieniem z sera fety oraz salatke z mixa salat , pomidora , ogora , ziarenek dyni i slonecznika i grzanek.

blah!, tyle dobrze ! Mam nadzieje ze Ci sei juz powyjasnia wszystko i skonczy sie ta niepewnosc z z e znanym wrogiem lepiej sie walczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Rodzinkę ugościłam, aczkolwiek wcześniej wyrzuciłam, bo nie dałam rady... ;)

tosia_j, Tosieńko tylko się cieszyc i pozazdrościc. ;)

platek rozy, tym razem - "byc kobietą i nie zwariowac". Och, zdrowe pychoty robisz, ja przy gościach zjadłam kawałek sernika i tyle mojego jedzenia... A ząbka dentystka Ci obejrzy i coś poradzi, dzwoń koniecznie jutro, bo to nie ma co czekac na gorszy ból.

jasaw, Hej Kochana! A Tobie jak dzionek dziś minął?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi