Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł Wszystkim!!!

A ja wróciłam właśnie od fryzjera, fryzura odświeżona, odrostów brak, no bogini... :mrgreen: Rano przeżyłam swoje przed terapią, zmęczona jestem. Poza tym u mnie pogoda fiknęła koziołka, rano zimnośc, potem pięknie, a potem znów chmurzyska, słowem cyrk akurat na ból głowy. Nie zliczę, ile kaw wypiłam...

Kupiłam sobie dżinsy na jakiejś wiosennej :shock: przecenie w h&mie, boyfriendy, bo już mnie rurki znudziły. Idę jutro do pracy w nowej fryzurze, nowe spodnie, marynareczka, obcas, no po prostu wiosenny look. ;)

Teraz zasłużona herbatka i relaks...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ulalalalala :********** kochana no to koniecznie nowe spodenki pokaz :uklon::uklon::uklon: ciekawam ich . Ja dzis przed terapia tez sie zle czulam , roztrzeslo mnie na maxa , wzielam hydre potezna lyzke i wyszlam z domu w swoja codziennosc ...

amelia83, uwielbiam robic kolczyki a 21 ide na gielde mineralow :yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, Czytałam, że u Ciebie pracowity, ale udany dzień, no i jeszcze atrakcje przed Tobą. Podziwiam, że masz jeszcze siłę nogę wystawic.

amelia83, Słonko, widzę,terapia ruszyła z kopyta. I Kotecek coraz bliżej... Wiesz już jakie będzie miał imię?

Tak jakoś dużo dobrej energii dziś na Wyspie, trochę ciepła i promyków słońca, jak niewiele trzeba. Napawajmy się, bo prognozy są na zimnośc, no jak to w marcu, będzie się zmieniac co chwilę pogoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi